Εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ ο βιολογικός καθαρισμός Λεβιδίου – Οι ανακοινώσεις Τζιούμη!
Στην ένταξη του έργου βιολογικού καθαρισμού Λεβιδίου στο νέο ΕΣΠΑ, με προϋπολογισμό 12 εκατομμυρίων ευρώ, προχώρησαν τα αρμόδια υπουργεία, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης. Ο δήμαρχος τόνισε ότι η διαδικασία καθυστέρησε σημαντικά, εξαιτίας γραφειοκρατικών εμπλοκών και παρατάσεων που δόθηκαν από την πλευρά των υπουργείων.
Ο κ. Τζιούμης, μιλώντας αρχικά στο Δημοτικό Συμβούλιο στο πλαίσιο της συζήτησης για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2026, ανέφερε πως το έργο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες υποδομές που έχει ανάγκη η περιοχή. «Έχουμε πλέον την επίσημη ένταξη και μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα προχωρήσουμε στη δημοπράτηση», σημείωσε.
Την επόμενη ημέρα, σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, ο δήμαρχος επανέλαβε ότι η δημοπράτηση του έργου είναι πλέον θέμα χρόνου, υπογραμμίζοντας ότι ο βιολογικός καθαρισμός θα δώσει λύση σε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Λεβιδίου και θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στην περιοχή.
Κείμενο | www.kalimera-akadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Καλαμάτα | Προφυλακίστηκε ο 41χρονος για τη δολοφονία της Βασιλικής – «Θόλωσα» είπε στην απολογία του
- Μάκαρης-Φαράντος: "Εθνική Οδός Τρίπολης - Πύργου. Ένας Οδικός Άξονας σε Εγκατάλειψη" (vd)
- Νέες ταμπέλες για το δίκτυο μονοπατιών στο Μαίναλο (εικόνες)
- Αυτός είναι ο μέσος χρόνος αναμονής στα Επείγοντα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου!
- Κουτσούλης: "Ο μισθός μητροπολίτη αυξάνεται 90% και ξεπερνά και τον μισθό διευθυντή καρδιοχειρουργικής κλινικής"
1 σχόλιο
-
ΕΣΠΑ υπάρχουν






