Εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ ο βιολογικός καθαρισμός Λεβιδίου – Οι ανακοινώσεις Τζιούμη!
Στην ένταξη του έργου βιολογικού καθαρισμού Λεβιδίου στο νέο ΕΣΠΑ, με προϋπολογισμό 12 εκατομμυρίων ευρώ, προχώρησαν τα αρμόδια υπουργεία, όπως έκανε γνωστό ο δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης. Ο δήμαρχος τόνισε ότι η διαδικασία καθυστέρησε σημαντικά, εξαιτίας γραφειοκρατικών εμπλοκών και παρατάσεων που δόθηκαν από την πλευρά των υπουργείων.
Ο κ. Τζιούμης, μιλώντας αρχικά στο Δημοτικό Συμβούλιο στο πλαίσιο της συζήτησης για το Τεχνικό Πρόγραμμα 2026, ανέφερε πως το έργο αποτελεί μία από τις σημαντικότερες υποδομές που έχει ανάγκη η περιοχή. «Έχουμε πλέον την επίσημη ένταξη και μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα προχωρήσουμε στη δημοπράτηση», σημείωσε.
Την επόμενη ημέρα, σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, ο δήμαρχος επανέλαβε ότι η δημοπράτηση του έργου είναι πλέον θέμα χρόνου, υπογραμμίζοντας ότι ο βιολογικός καθαρισμός θα δώσει λύση σε ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων του Λεβιδίου και θα συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στην περιοχή.
Κείμενο | www.kalimera-akadia.gr
Σχετικά Άρθρα
- Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης | Στο προσκήνιο η διαχείριση του νερού, οι ΑΠΕ και η πορεία σημαντικών έργων
- Πένθος στο Νεοχώρι Τρίπολης για την απώλεια του γιατρού Βαγγέλη Αποστολόπουλου
- Απογοήτευση στη Γορτυνία μετά την κινητοποίηση στο "Υποδομών" - "Δεν θα γίνει ούτε σε δέκα χρόνια ο δρόμος" - "Να μπουν παντού μαύρες σημαίες"!
- Δήμος Νότιας Κυνουρίας | Καλεί δημότες και επισκέπτες να επιδείξουν τη μέγιστη προσοχή και να τηρούν αυστηρά τις οδηγίες πυροπροστασίας
- ΓΣΑ | Μετάλλιο και πολύ καλές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στη Θήβα (εικόνες)
1 σχόλιο
-
ΕΣΠΑ υπάρχουν






