Με λαμπρότητα και μεγάλη προσέλευση κόσμου ο Καθαγιασμός των Υδάτων στην πηγή Σίντζι στην Κανδήλα (vd)
Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε ο Καθαγιασμός των Υδάτων στην πηγή Σίντζι στην Κανδήλα, χοροστατούντος του π. Νικόλαου Δούρου.
Η εκδήλωση τιμήθηκε με την παρουσία των Αντιδημάρχων Τρίπολης Θοδώρα Σταθούλη και Ρένος Πετρόπουλος , των προέδρων Κανδήλας Γιώργος Στριφτόμπολας και Κώμης Γιάννης Ντόκος , γεγονός που υπογραμμίζει τη σημασία της ημέρας και της τοπικής μας παράδοσης.
Θερμά συγχαρητήρια στον Προοδευτικό Σύλλογο Κανδήλας για την άρτια οργάνωση της εκδήλωσης, καθώς και για το προσφερόμενο κέρασμα προς όλους τους παρευρισκόμενους.
Χρόνια πολλά, με υγεία και ευλογία σε όλους.
Γιώργος Οικονομόπουλος
Αντιδήμαρχος Τρίπολης
Σχετικά Άρθρα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Το κάλεσμα Τζιούμη για τα εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής στη Δημοτική Πινακοθήκη! (vd)
- Δήμος Βόρειας Κυνουρίας | Πρόσληψη 5 ατόμων για παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ ΑμεΑ
- Πορεία από Ρεποντίνα έως Κρυονέρι οργανώνει ο ΣΑΟΟ
- Αντίστροφη μέτρηση για να ανοίξει το κολυμβητήριο - Το κονδύλι που εγκρίθηκε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο






