"Άσπρη μέρα" είδε η ορεινή Αρκαδία | Όμορφες εικόνες από Λαγκάδια, Βυτίνα, Βαλτεσινίκο, Αλωνίσταινα! (vd)
Χιονόπτωση σημειώθηκε την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2026 σε ορεινές περιοχές της Αρκαδίας, δίνοντας ένα καθαρά χειμωνιάτικο σκηνικό στο τοπίο. Το χιόνι εμφανίστηκε σε χωριά και οικισμούς, με χαρακτηριστικές περιοχές τα Λαγκάδια, το Βαλτεσινίκο, τη Βυτίνα και τα Αλωνίσταινα, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία ή την καθημερινότητα των κατοίκων.
Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το οδικό δίκτυο παραμενει ανοιχτό.
Για πολλές από τις παραπάνω περιοχές, η χιονόπτωση αυτή αποτέλεσε το πρώτο χιόνι της φετινής χειμερινής περιόδου, με τους κατοίκους και τους επισκέπτες να απολαμβάνουν το λευκό τοπίο. Οι καιρικές συνθήκες παρακολουθούνται, με τις υπηρεσίες να βρίσκονται σε ετοιμότητα εφόσον απαιτηθεί.
Tags:
Χιόνια στην Αρκαδία,Σχετικά Άρθρα
- "Δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις σε όλους τους πληγέντες" ζητά το ΚΚΕ Πελοποννήσου
- Τροχαίο με απορριμματοφόρο στο δρόμο "Άργους-Τριπόλεως"
- Τρίπολη | Απονεμήθηκαν τα λογοτεχνικά βραβεία του 3ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού του Γυμνασίου Τεγέας (εικόνες)
- Κουμπαράδες στα Δολιανά - Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στον Σύλλογο «Φλόγα»
- Η γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου στον Τυρό
1 σχόλιο
-
"Άσπρη" μέρα θα δει η Αρκαδία και γενικότερα ολόκληρη η Ελλάδα μόνο αν ξεβρωμίσει η εγκληματική οργάνωση του ηλίθιου που νομίζει ότι είναι πρωθυπουργός






