Τεγεατικός Σύνδεσμος | Τρισάγιο, ομιλία, κατάθεση στεφάνων και ανάκρουση Εθνικού Ύμνου στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη (εικόνες)
Μετά το Ιερό Μνημόσυνο στη μνήμη των Ιδρυτών, Ευεργετών και των Υπέρ Πατρίδας Πεσόντων Τεγεατών, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Επισκοπή, οι παρευρισκόμενοι κινήθηκαν προς το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Σε εκείνο το σημείο του Πάρκου του Τεγεατικού Συνδέσμου, τελέστηκε τρισάγιο και ακολούθησε η κεντρική ομιλία της ημέρας από το μέλος του ΔΣ του Τεγεατικού Συνδέσμου, δικηγόρο Γιώργο Κρούσκο, που μέσα σε λίγα λεπτά εντυπωσίασε με το λόγο του και την ουσία του.
Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στο Πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου και η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου Βασίλης Ψυχογυιός, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννιός, η γενική γραμματέας Ελένη Ανδριανοπούλου-Νασιοπούλου, ο ταμίας Νίκος Παπαηλίου, το μέλος Φωτεινή Κωνσταντινοπούλου, ο αντιδήμαρχος Τρίπολης Άγγελος Αντωνόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Τρίπολης Δημήτρης Μακαρούνης, Δημήτρης Κοσκινάς, ο πρώην πρόεδρος του Τεγεατικού Συνδέσμου Κώστας Αθανασόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι εκπαιδευτικών φορέων.





















Tags:
Τεγεατικός Σύνδεσμος,Σχετικά Άρθρα
- Ο Τεγεατικός Σύνδεσμος τίμησε την Ανέττα Γεωργουλοπούλου
- Συναυλία Τουρνά - Τσακνή | 3.000 θεατές “κατέκλυσαν” το γήπεδο μπάσκετ του Τεγεατικού Συνδέσμου (εικόνες)
- Συναυλία με Τουρνά και Τσακνή το βράδυ στην Τεγέα!
- Τεγεατικός Σύνδεσμος | Η Ελένη Δήμου χάρισε μία όμορφη βραδιά (εικόνες)
- Τεγέα | Τα “Κεράσματα της Γιαγιάς” κέρδισαν τα κολακευτικά σχόλια (εικόνες)






