Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γκίκας Χαρδούβελης – Τα παιδικά χρόνια στην Κυνουρία, οι συχνές επισκέψεις στα Πούλιθρα και η μακρινή συγγένεια με τον Ρέππα!

Γκίκας Χαρδούβελης – Τα παιδικά χρόνια στην Κυνουρία, οι συχνές επισκέψεις στα Πούλιθρα και η μακρινή συγγένεια με τον Ρέππα!
Είναι ένα όνομα το οποίο από σήμερα μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Ενώ, μέχρι χθες, τον γνώριζαν ελάχιστοι, τώρα είναι ο νέος Υπουργός Οικονομικών και παίζει κομβικό ρόλο στη νέα Κυβέρνηση.
Ο λόγος για τον Γκίκα Χαρδούβελη ο οποίος σε τοπικό επίπεδο τραβά τα φώτα της δημοσιότητας, για έναν επιπλέον λόγο. Επειδή είναι από την παραλιακή Αρκαδία!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλξε το www.kalimera-arkadia.gr ο Γκίκας Χαρδούβελης μεγάλωσε στη Νότια Κυνουρία, πήγε δημοτικό σχολείο στα Πούλιθρα και συνέχισε στο Λεωνίδιο όπου τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Είναι μακρινός συγγενής του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ (από το Λεωνίδιο) Δημήτρη Ρέππα με τον οποίο διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις…
Ο Γκίκας Χαρδούβελης κατεβαίνει συχνά πυκνά στα Πούλιθρα (σχεδόν κάθε 15 μέρες) για να περάσει μερικές στιγμές ηρεμίας και για να απολαύσει την πανέμροφη αυτή γωνιά της παραλιακής Αρκαδίας.
Διατηρεί μάλιστα σπίτι στα Πούλιθρα.
Να σημειωθεί ότι ο νέος Υπουργός Οικονομικών, το 2002 είχε οριστεί μέλος της πρώτης Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, όταν πρωτοξεκίνησε η λειτουργία του, με Πρόεδρο τον Καθηγητή Κωνσταντίνο Δημόπουλο.
 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

2 σχόλια

  • Πιερίνα
    Πιερίνα Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 00:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαίνεται ο κύριος- που εύχεται στον υπουργό καλή δύναμη- ζει σ' ένα φανταστικό κόσμο των ξωτικών στην περιοχή του Λεωνιδίου, όπου η καλή μάγισσα του παραμυθιού έκανε με το μαγικό ραβδάκι το μικρό Γκίκα Υπουργό.
    παραθέτω για την ιστορία μια μαρτυρία μιας κοντοχωριανής του από κάτω κυρίου από ένα άλλο site

    ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΠΑΝΟΥ · Ακολουθήστε · Κορυφαίος σχολιαστής · ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ στην εταιρεία World Health Organization (WHO) · 1.624 εγγεγραμμένοι
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΘΡΑ ΕΙΜΑΙ . Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΘΡΑ ΜΕ Η .. ΜΑΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΕ Ο ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ., Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ , Ο ΡΕΠΠΑΣ.. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙ Α ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ , ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΚΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΑΠΟ 1500 ΠΑΙΡΝΩ 600 ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ EUROBANK ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΠΙΑ. ΕΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ.. ΣΒΗΣΤΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΤΡΙΑΝΤΑΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΤΥΧΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΜΠΡΑΒΟ , ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΝΟΜΙΖΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.. ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΜΙΖΩ .. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΑΤΕ ΤΟΣΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ. ΠΩΣ.

    Τα αντιμετωπίζω με χιούμορ, όσο μπορώ, γιατί ακόμα στη γειτονιά μου δεν αυτοκτόνησε κανείς. Σ' αυτούς εύχομαι καλή δύναμη. ΥΓ Πολύ κιτς να βάφει το μαλλί.

  • Δημήτρης.....(Μάκης)
    Δημήτρης.....(Μάκης) Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 12:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μια γνωριμία και μια φιλία από την δεκαετία του '60. Σοφό για την τότε ηλικία του και σοβαρό παιδί. Αλλά το παιχνίδι, παιχνίδι ώρες ατελείωτες εκεί στα έλατα και τις αλάνες της Κουνουπιάς τα καλοκαίρια...Γόνατα ματωμένα, κεφάλια με καρούμπαλα ενίοτε...
    Χανόμαστε, ξαναβρισκόμαστε.. Να είσαι πάντα γερός, δυνατός Γκίκα μου...Καλή δύναμη αξιότιμε κ. υπουργέ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...