Προχωρούν σε κινητοποιήσεις οι επαγγελματίες στην Αρκαδία (vd)
Τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο χώρο της ΟΕΒΑ (Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Αρκαδίας) στην Τρίπολη, η συγκέντρωση-συνάντηση για τα θέματα των κινητοποιήσεων κατά την ημέρα ψήφισης του προυπολογισμού στη Βουλή.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η διαπαραταξιακή αντιπροσωπεία του Προεδρείου της ΓΣΕΒΕΕ με επικεφαλής τον Πρόεδρο της κο Καββαθά Γεώργιο, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΕΒΑ, αντιπροσωπείες από τις Ομοσπονδίες όμορων νομών Σπάρτης, Άργους-Ναύπλιο ,εκπρόσωποι επαγγελματικών, βιοτεχνικών σωματείων του τόπου και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής.
Κοινή θέση ότι η πολιτική της λιτότητας, της υπερφορολόγησης, των υπέρογκων προστίμων, της συρρίκνωσης των μικρών επιχειρήσεων οδηγούν στην διάλυση του κοινωνικού ιστού και στην εξαφάνιση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων.
Η συμμετοχή στις κινητοποίησεις δείχνει θέση, θέση για να κάνουμε οι επαγγελματίες, οι βιοτέχνες και οι έμποροι τα αιτήματα και τις προτάσεις μας πράξεις.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΕΒΑ






