Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο στην Αρκαδία;

Ηλιοφάνεια το Σάββατο και συννεφιά με κατά διαστήματα βροχές την Κυριακή προβλέπεται για την Αρκαδία, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται ακόμα και πάνω από 15 βαθμούς Κελσίου.
Το Σάββατο θα έχει ήλιο σχεδόν σε όλη την Αρκαδία. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες αναμένονται σε Τρίπολη (-12) και Βυτίνα (-1) και οι υψηλότερες σε Παράλιο (15), Μεγαλόπολη (15) και Λεωνίδιο (14).
Την Κυριακή θα βρέξει από το απόγευμα προς το βράδυ σε Άγιο Πέτρο, Άστρος, Βλαχοκερασιά, Βυτίνα, Δημητσάνα, Κοντοβάζαινα, Λαγκάδια, Λεβίδι, Λεωνίδιο και Παράλιο. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες αναμένονται σε Λεβίδι (-1), ενώ σε πολλές περιοχές της Γορτυνίας θα είναι στο «0» και οι υψηλότερες σε Παράλιο (17), Άστρος, Λεωνίδιο, Λαγκάδια (16).
Τα στοιχεία είναι από το okairos.gr