«Δεν θέλουμε σκουπίδια. Θα ξαναβγούμε στους δρόμους» λένε κάτοικοι της Μάκρης και του Παλλαντίου (vd)
Αυτό που λένε οι κάτοικοι είναι ότι η συγκεκριμένη έκταση που έχει επιλέξει η δημοτική αρχή είναι λιγότερο από
«Θα ξαναβγούμε στους δρόμους. Δεν συζητάμε καμιά μορφή τοποθέτησης σκουπιδιών» ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Ο Πρόεδρος της Μάκρης Ιωάννης Φούτρης είπε ότι πήγε στο Δήμαρχο και μίλησε μαζί του για το θέμα αυτό. Ειδικότερα, ο Ι. Φούτρης είπε ότι ο Δήμαρχος του επιβεβαίωσε ότι θα πάνε τα σκουπίδια στη Μάκρη και ότι παραχωρεί χώρο το Δασαρχείο, για να τον περιφράξει ο Δήμος και να κάνει αποθήκευση απορριμμάτων. Επίσης, ο Δήμαρχος του είπε ότι «τα υγρά από τα σκουπίδια, θα συγκεντρώνονται και θα πηγαίνουν στη Βιομηχανική περιοχή».
«Ο Δήμαρχος είπε ότι θα έρθουν μόνο για 6 μήνες. Αλλά, οι 6 μήνες θα γίνουν περισσότεροι. Δεν δεχόμαστε τα σκουπίδια. Να πάνε στο Καλογερικό, όπως είχε πει» είπε ο Πρόεδρος της Μάκρης.
Ο κάτοικος της Μάκρης Δημήτρης Στάικος είπε ότι «σήμερα αγανακτισμένοι μαζευτήκαμε όπως κάναμε πριν από 4 χρόνια που ήθελαν να φέρουν τα σκουπίδια στο Παλλάντιο. Η λύση είναι αυτό που δεν θέλουν οι Δήμαρχοι, αυτό που κοστίζει φθηνότερα, η ανακύκλωση. Η λύση δεν είναι να αποθηκεύουμε σκουπίδια και μάλιστα
4 σχόλια
-
Tελικά κανένας δεν βρέθηκε να πει ότι το πρόβλημα δεν είναι (όπως θα έπρεπε να είναι) το ΠΩΣ θα διαχειριστούμε τα σκουπίδια αλλά το ΠΟΥ ...Μπράβο μας.. Ας μάθουμε ότι τα σκουπίδια είναι ΥΛΙΚΑ που δεν μας χρειάζονται , και ΕΜΕΙΣ τα παράγουμε.. Βέβαια το ότι φωνάζουν οι κάτοικοι της κάθε περιοχής είναι δίκαιο γιατί ο Γιαννάκης τους έδωσε το δικαίωμα να το κάνουν,μιας και κάθε λύση που προτείνει ο Παυλής , τους φέρνει στο μυαλό , την Αγία Τριάδα...Σταθμό μεταφόρτωσης έλεγε θα κάνει, ΧΑΔΑ μας έφτιαξε... "Έτσι έλεγαν και οι προηγούμενοι " απαντάνε...αλλά δεν είναι όλοι (ευτυχώς !!!) σαν τους προηγούμενους!!!... Η διαχείριση ΘΑ ΓΙΝΕΙ όσο και αν ο Γιαννάκος κοπανιέται για το αντίθετο!!!!
-
O κάθε απίθανος βγαίνει και φωνάζει για τα σκουπίδια ότι δεν τα θέλει κοντά στο σπίτι του και μπλοκάρι την οπιαδήποτε ενεργια για λύση του προβλήματος... Φτάνει πια για 5-10 πνίγετε στα σκουπίδια ένας ολόκληρος ΔΗΜΟΣ. Προχωρά Παυλή και οπιος μπει εμπόδια θα μας βρει απέναντι του!!!!
-
O Tζιούμης ρε παιδιά που είναι?. Πριν 4 χρόνια συμμετείχε στις κινητοποιήσεις. Τώρα τι έγινε του το απαγόρεψε ο Παυλής?
-
Ο κύριος Δήμαρχος προεκλογικά μιλούσε οτι θα λύση το θέμα με τα σκουπίδια σε 20 μερές!!!Μπόρει να πάει τα σκουπιδια σπίτι του αν θέλει και να τα κρατήσει εκεί για όσο διάστημα Θέλει μακρία από το χωρίο μας!!!






