Menu
RSS
Δευτέρα, 27/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επιτυχημένη εκδήλωση από την Ένωση Αρκάδων Ν. Ηρακλείου!

Επιτυχημένη εκδήλωση από την Ένωση Αρκάδων Ν. Ηρακλείου!
Το γεγονός της χρονιάς ήταν η εκδήλωση, που οργάνωσε η δραστήρια Πρόεδρος της Ένωσης Αρκάδων Ν. Ηρακλείου για την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη πίτα. Η χαρισματική και ευγενέστατη Πρόεδρος κυρία Φωτεινή Δαλιάνη διοργάνωσε και δημιούργησε μια ατμόσφαιρα στην Κεντρική Πλατεία Ν. Ηρακλείου, που θύμιζε Αρκαδία, με παραδοσιακά όργανα και με τον καλλίφωνο Αρκά τραγουδιστή κ. Ζαφειρόπουλο Αντώνη, όπου μας τραγούδησε παραδοσιακά τραγούδια της Μάνας Γης Αρκαδίας. Έτσι «έφερε την Αρκαδία στην Αθήνα».
Ο ιδρυτής της Ένωσης Νίκος Παρασκευόπουλος, παραδοσιακός φίλος, ήταν τρισευτυχής για το έργο που δημιούργησε.
Την ωραία αυτή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων κ. Γεώργιος Ζαραφέτας και ο Γεν. Γραμματέας αυτής κ. Πάνος Αναγνωστόπουλος.
Ο Πρόεδρος της Π.Ε.Α. εκφράζει θερμά ευχαριστήρια στην Πρόεδρο και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αρκάδων Ν. Ηρακλείου και εύχεται «Καλή Χρονιά».
Ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων
Γεώργιος Ζαραφέτας
 
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Πάνος Αναγνωστόπουλος Γ.Γραμματέας της Π.Ε.Α., Άννα Βυτινάρου Πρόεδρος Αρκάδων Χαλανδρίου, Γεώργιος Ζαραφέτας Πρόεδρος της Π.Ε.Α., Φωτεινή Δαλιάνη Πρόεδρος Αρκάδων Ν.Ηρακλειού, Ηλίας Γιαννικόπουλος Καθηγητής-Συγγραφέας, Μαρία Αγγελοπούλου Γ.Γραμματέας Πααγγορτυνιακής Ένωσης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...