«Στην υγεία μας, ρε παιδιά» με Γιώτα Νέγκα (από Καμενίτσα) και Ελένη Κοκκίδου (από Αραχαμίτες)! (vd)

«Θέλω να αφιερώσω στη Γιώτα ένα τραγούδι που τραγουδάμε στην Αρκαδία, αυτή από την Καμενίτσα, εγώ από τις Αραχαμίτες, η Γιώτα έχει την δύναμη και την ταπεινότητα που έχουν τα Αρκαδικά βουνά».
Αυτά ήταν τα λόγια της ηθοποιού Ελένης Κοκκίδου (παίζει στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»), κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Alpha «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».
Ήταν λίγο πριν αρχίσει να τραγουδά ένα αγαπημένο παραδοσιακό τραγούδι. την «Νεραντζούλα», αφιερώνοντας το στο τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, την Γιώτα Νέγκα.
Οι δυο επιτυχημένες γυναίκες από την Αρκαδία συναντήθηκαν στην εκπομπή και έκαναν την περιοχή μας υπερήφανη, για άλλη μια φορά με το ταλέντο τους.
Δείτε το video απόσπασμα από την εκπομπή.
Μ.Σ.