Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Με επιτυχία έγινε η Έκθεση και το Συνέδριο από την O.E.B.Ε.A. και τη «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης»

Με επιτυχία έγινε η Έκθεση και το Συνέδριο από την O.E.B.Ε.A. και τη «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης»
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (O.E.B.Ε.A.) και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης» πραγματοποίησαν με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 την έκθεση στον ισόγειο χώρο της Ο.Ε.Β.Ε.Α και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 το Συνέδριο  στην αίθουσα συνελεύσεων της Ομοσπονδίας με θέμα: «Κοινωνική Επιχειρηματικότητα: Παραγωγική Ανασυγκρότηση με Συνδυασμό Ατομικού & Κοινωνικού Συμφέροντος».

Στην έκθεση παραβρέθηκε η Κοιν.Σ.Επ. «Αρκαδικό Δικ.Τ.Υ.Ο». και ενημέρωσε το κοινό σχετικά με την σύσταση, την οργάνωση, τα προϊόντα και τους Στόχους της Κοιν.Σ.Επ.

Στο Συνέδριο προσήλθαν ως ομιλητές οι:

1.       Πρόεδρος της O.E.B.Ε.A. κ. Π. Θεοδωρόπουλος ο οποίος κύρηξε την έναρξη του συνεδρίου.

2.       Ακολούθησε με τιμητική Προσφώνηση ο κ. Μπουντρούκας Ιωάννης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

3.       Στην συνέχεια μίλησε ο κ. Γεώργιος Καββαθάς πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. το θέμα της ομιλίας του: Η σημερινή κατάσταση και οι προτάσεις της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

4.       Κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου ήταν ο κ. Π. Πρωτοπαπαδάκης επιστημονικό στέλεχος Ι.Μ.Ε. Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. ο οποίος ανέπτυξε στην ομιλία του για την κοινωνική οικονομία και επιχειρηματικότητα: Υφιστάμενη κατάσταση, θεσμικό πλαίσιο, καλές πρακτικές και προοπτικές.

5.       Τελευταία ομιλητής ήταν το ιδρυτικό μέλος  της Κοιν.Σ.Επ. «Αρκαδικό Δικ.Τ.Υ.Ο» η οποία και αναφέρθηκε στην Λειτουργία, τις δράσεις και της δραστηριότητες της κοινωνικής συνεταιριστικής επιχείρησης

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αρκαδίας (O.E.B.Ε.A.) και η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Θερμοκοιτίδα Απασχόλησης» θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους ομιλητές για την παρουσίας τους αλλά και για την ανάπτυξη των ιδεών τους. Επιπλέον τον κόσμο για την προσέλευσή του αλλά και για το ενδιαφέρον που έδειξαν για την έκθεση και το συνέδριο.

Η δράση εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013 του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). 
Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» υλοποιεί την πράξη «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ» στο πλαίσιο της Δράσης 3: «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της Κατηγορίας Παρέμβασης 1: «Πρόληψη και αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του Άξονα Προτεραιότητας 4: «Πλήρης ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών» του Ε.Π.: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007-2013 που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).
 photo fgfg_zpsgenp66wf.jpg

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...