Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κάτοικοι θα προχωρήσουν σε νομικές κινήσεις για τα σκουπίδια στον Άγιο Βλάση;

Κάτοικοι θα προχωρήσουν σε νομικές κινήσεις για τα σκουπίδια στον Άγιο Βλάση;
Η επιτροπή κατοίκων της δυτικής πλευράς της Τρίπολης που πλήττεται από την δημιουργία της χωματερής σκουπιδιών στο Άγιο-Βλάσση ενημερώνει: 
1.    Η απόφαση του Δήμου Τρίπολης είναι παράνομη για το γεγονός αυτό έχουμε προσφύγει στις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες. Το τμήμα περιβάλλοντος της Περιφέρειας διαπίστωσε ήδη ότι υπάρχει με την ενεργεία αυτή μόλυνση του περιβάλλοντος και η αρχαιολογική υπηρεσία αναφέρει ότι στην περιοχή υπάρχει ο αναγνωρισμένος αρχαιολογικός-ιστορικός χώρος των Τρίκορφων. 
2.    Διαπιστώνεται ότι παρά τις διαβεβαιώσεις του Δήμου ότι θα στρωθεί στεγανό ύφασμα και αργιλόχωμα και θα εναποτίθενται σάκος απορριμμάτων, οι διαβεβαιώσεις αυτές δεν τηρηθήκαν. Τα απορρίμματα απορρίπτονται χύμα που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα για ανάφλεξη και μόλυνση του υπεδάφους. 
3.    Ήδη πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία της προσωρινής εναπόθεσης που ο κ. Δήμαρχος όρισε την 20η Μαΐου με ρητή μάλιστα αναφορά ότι «δεν θα υπάρχει κιλό σκουπίδι στον Άγιο-Βλάσση» και ο όγκος των σκουπιδιών αυξάνεται αφού τα σκουπίδια που απορρίπτονται είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτά που φεύγουν. 
Οι κάτοικοι της περιοχής θα χρησιμοποιήσουν κάθε νομικό μέσο ώστε να σταματήσει η υποβάθμιση της ποιότητας ζωής της περιοχής μας και της Τρίπολης. 
Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να δώσουν μόνιμη και νόμιμη λύση από δημόσιο φορέα για το πρόβλημα διαχείρισης των σκουπιδιών που θα προστατεύεις το περιβάλλον και δεν θα επιβαρύνει οικονομικά τον πολίτη. 
(ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

2 σχόλια

  • Έτσι !
    Έτσι ! Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 22:14 Σύνδεσμος σχολίου

    "Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να δώσουν μόνιμη και νόμιμη λύση από δημόσιο φορέα για το πρόβλημα διαχείρισης των σκουπιδιών που θα προστατεύει το περιβάλλον και δεν θα επιβαρύνει οικονομικά τον πολίτη" . Έτσι ακριβώς!! Εκεί πρέπει να δοθεί βάση και να ασκηθεί πίεση, κι όχι μόνο στο να φύγουν τα σκουπίδια από την πόρτα μου να πάνε στην πόρτα του άλλου! ΑΚΟΥΤΕ? ?

  • ΟΥΡΤ
    ΟΥΡΤ Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 20:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Την 20η Μαϊου όρισε?? χαχαχαχαχαχαχαχα! Πολύ το δούλεμα! Υπόψιν, πάει επάνω κατά καιρούς και σαβούρα από το Βιολογικό!!! Μόνο με νομικές κινήσεις θα φύγει αυτός από κει!!! Αλλιώς καλό 2019!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...