Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Εμείς δεν είμαστε Έλληνες πολίτες;» - Φωνάζουν για λακκούβες και χαντάκια σε χωριά του Δήμου Τρίπολης! (vd)

«Εμείς δεν είμαστε Έλληνες πολίτες;» - Φωνάζουν για λακκούβες και χαντάκια σε χωριά του Δήμου Τρίπολης! (vd)
Οργισμένοι είναι οι κάτοικοι χωριών του Δήμου Τρίπολης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στις μετακινήσεις τους, επειδή δεν έχουν καθαριστεί τα χαντάκια και επιπλέον υπάρχουν πολλές και επικίνδυνες λακκούβες.
Οι τρεις Πρόεδροι του Πελάγους (Μουλόπουλος), Αγίου Βασιλείου (Μαλλίρης) και Ζευγολατιού (Παπαδάτος) πήραν σήμερα την πρωτοβουλία να αναδείξουν το πρόβλημα και να ζητήσουν άμεση λύση, από Δήμο και Περιφέρεια.
Επίσης, οργή επικρατεί και στους κατοίκους του Παρορίου που μίλησαν μπροστά στην κάμερα για τα προβλήματα στο δρόμο που ενώνει το χωριό τους με το Πέλαγος.
Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Πελάγους Γιώργος Μουλόπουλος είπε ότι έχει κάνει έγγραφο προς το δήμο και ζητούσε να κλείσει λακκούβες από Πέλαγος προς Άγιο Βασίλειο και προς Παρόρι και Μηλιά, αλλά χωρίς ποτέ να πάρει απάντηση. Μίλησε για αδιαφορία και ανικανότητα, ενώ έκανε την αυτοκριτική του, λέγοντας ότι «έχω κι εγώ ευθύνες που τους άφησα τόσο καιρό να μας εμπαίζουν».
Ο Πρόεδρος του Αγίου Βασιλείου Κωνσταντίνος Μαλλίρης είπε «είναι χάλι, οι κάτοικοι φωνάζουν ότι δεν είμαστε άξιοι να κλείσουν δύο γούβες».
Ο Πρόεδρος του Ζευγολατιού Γιάννης Παπαδάτος είπε ότι «είναι χρόνιο πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι οι παραγωγοί κλείνουν τα χαντάκια. Υπάρχει πληροφόρηση ότι από εβδομάδα θα κλείσει τις λακκούβες η περιφέρεια και θέλουμε να πιστεύουμε ότι σύντομα και ο δήμος θα κλείσει τα χαντάκια».
Ο Βασίλης Κούγιας, οποίος είναι κάτοικος από το Παρόρι λέει μπροστά στην κάμερα ότι οι λακκούβες από το Πέλαγος μέχρι το Παρόρι δεν έχουν κλείσει από πέρυσι. «Λες και δεν είμαστε Έλληνες πολίτες εμείς» τονίζει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι έχουν μεγάλες φθορές στα αυτοκίνητα.
Ο Δημήτρης Γκουβάς από το Πέλαγος είπε όλα τα χρόνια καμία τοπική αρχή δεν είχε μεριμνήσει να καθαρίσει τα χαντάκια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γεμίζει με νερά και να κλείσει ουσιαστικά ο δρόμος από το Παρόρι μέχρι το Πελαγος.
Ο Νικόλαος Αθανασίου από το Παρόρι, λέει ότι όταν βρέχει δεν περνά τίποτα από το δρόμο και ότι κάποιοι από τους οδηγούς που περνούν από το δρόμο, έχουν σπάσει τα αυτοκίνητα τους.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι η απόφαση που πήραν οι 3 πρόεδροι, αν άμεσα δεν ανταποκριθεί κανείς, θα βάλουν δικά τους χρήματα, από την τσέπη τους για να κλείσουν οι λακκούβες.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο. 

5 σχόλια

  • Tegea
    Tegea Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 04:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτοί τουλάχιστον πήραν μια πρωτοβουλία.
    Οι τοπικοί των χωριών της Τεγέας που είναι, για το αντιστοιχο πρόβλημα? Μετακινούνται με αερόστατα και δεν τους νοιάζει?
    Κοντός ψαλμός κύριοι!

  • Θανάσης
    Θανάσης Σάββατο, 16 Μαϊος 2015 00:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Όταν οι γούβες είναι τεράστιες και οι κάτοικοι σπάνε τα αυτοκίνητά τους καθημερινά , τι πρέπει να κάνουν να μη μιλάνε και να περιμένουν πότε θα τελειώσει η θητεία του Παυλή για να κλείσουν οι γούβες?
    Ημαρτον ο Παυλής μάλλον πρέπει να καταλάβει ότι αυτός είναι τώρα δήμαρχος και πρέπει να σταματήσει τη θεωρία και να κάνει κανένα έργο.

  • Νικος
    Νικος Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Αστα ρε μουλοπουλε αυτα που ξέρεις!!!

  • Χαμένοι
    Χαμένοι Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 19:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε ... θα το πάρετε επιτέλους απόφαση ότι ο Παυλής είναι δήμαρχος εδώ και έξι μήνες???

  • Βούλης
    Βούλης Παρασκευή, 15 Μαϊος 2015 17:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Κοσκοτά άσε την γκλίτσα και αφού είναι χρόνιο το πρόβλημα όπως είπες, να πας στο Σμυρνιώτη να στο λύσει που ήταν τόσα χρόνια επάνω. Και αυτοί που κυκλοφορούν με του δήμου το αμάξι που είπες φοράνε παντελόνια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...