Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πάνω από 2.500 τόνοι σκουπιδιών στον Άγιο Βλάση

Πάνω από 2.500 τόνοι σκουπιδιών στον Άγιο Βλάση
Η επανάληψη του διαγωνισμού για τη διαχείριση των στερών αποβλήτων του δήμου Τρίπολης άνοιξε μία μεγάλη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με τις εξελίξεις με τα απορρίμματα.
Ότι το σίριαλ με τα σκουπίδια θα έχει και άλλα επεισόδια εκτίμησε ο Γιάννης Σμυρνιώτης, ενώ ο Κώστας Τζιούμης είπε ότι επισκέφθηκε το χώρο στον Άγιο Βλάση ο οποίος έχει γεμίσει σκουπίδια και ζήτησε ενημέρωση.
Ο Νίκος Τσιαμούλος υπενθύμισε τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από την τελευταία Οικονομική Επιτροπή και μίλησε για την επανάληψη «στημένων διαγωνισμών».
Η Αντωνία Γιαννούλη τόνισε ότι στον Άγιο Βλάση δεν πρέπει να δημιουργηθεί μία νέα Αγία Τριάδα, επισήμανε ότι έχει βγει εκτός ο σχεδιασμός του δήμου.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του είπε ότι στον Άγιο Βλάση υπάρχουν 2.500 τόνοι σκουπιδιών και μέχρι να τελειώσει αυτή η διαδικασία θα αυξηθεί η ποσότητα. Τόνισε δε ότι αυτά τα σκουπίδια θα μεταφερθούν στο Μεγαβούνι όπου ο δήμος θέλει να δημιουργήσει τη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων.

3 σχόλια

  •  GEORGE
    GEORGE Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 18:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Και τα σκουπίδια που έχει αφήσει στο Βιολογικό ο κύριος Δήμαρχος θα τα αφήσει εκεί για ενθύμιο για να ανοίξουμε και κανά μουσείο σκουπιδιών στο τέλος να τον θυμόμαστε..? ? ? Ας μας απαντήσει αν είναι ελεύθερος...!!!

  • Σκουπιδοκυνηγός.
    Σκουπιδοκυνηγός. Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Παυλή τα σκουπίδια που μετέφερες και τα λίγα ακόμη που θα μεταφέρεις με το "διαγωνισμό" θα μας πεις επιτέλους που τα πας πουλάκι μου????? Γιατί ένα πουλάκι ξένο, ξενιτεμένο, Παυλή μου, λέει πως δεν πάνε ακριβώς εκεί που μας είπες.........

  • Τώρα τα πιάσαμε!
    Τώρα τα πιάσαμε! Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2015 10:21 Σύνδεσμος σχολίου

    καλά, μέχρι να προχωρήσει η διαχείριση θα γίνουν 20.000 οι τόνοι...το θέμα (και δεν είναι μόνο αυτό φυσικά.....) είναι που θα χωρέσουν...Ανάμεσα στα πεύκα θα τα ρίχνετε σε λίγο????Τουλάχιστον η Γιαννούλη και ο Τζίούμης δείχνουν να ξύπνησαν από τη...χειμερία νάρκη....ε, καλοκαίριασε πια!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...