Menu
RSS
Πέμπτη, 15/01/2026
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
PARNONAS LEADER 14 20 BANNER GIA SITE 3840 X 920 1

«Αν επικρατήσει το “ναι”, θα είναι καταστροφή για τον τόπο» είπε η Σπανού του ΣΥΡΙΖΑ από την Τρίπολη (vd)

«Αν επικρατήσει το “ναι”, θα είναι καταστροφή για τον τόπο» είπε η Σπανού του ΣΥΡΙΖΑ από την Τρίπολη (vd)
Σύσκεψη με εργαζόμενους σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, νέους, ανέργους και συνταξιούχους οργάνωσε τη Δευτέρα το τμήμα Εργατικής Πολιτικής της Νομαρχιακής Επιτροπής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στην Τρίπολη.
Για το λόγο αυτό ήρθε στην Τρίπολη το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Δέσποινα Σπανού, η οποία κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει «όχι» στο δημοψήφισμα.
«Κρίνεται με το δημοψήφισμα αν σταματήσει η λιτότητα και η χώρα κάνει μία νέα αρχή» είπε και μίλησε μάλιστα για εθνικοποίηση των τραπεζών και διαγραφή του χρέους!
Στη συνέχεια, χαρακτήρισε απαράδεκτες τις δηλώσεις ξένων παραγόντων που παρεμβαίνουν ωμά στα εσωτερικά της Ελλάδας.
«Αν το αποτέλεσμα είναι «ναι», που δεν το πιστεύω, θα είναι καταστροφή για τον τόπο» υπογράμμισε.
Για τη δήλωση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, ο οποίος στηρίζει το «ναι», είπε ότι αυτός που δεν εξήγησε ο περιφερειάρχης θα εκμηδενιστεί ο μύθος των εργαζομένων και θα υπάρχουν καταστροφικές συνέπειες.
Δείτε το σύνολο των δηλώσεων της Δ. Σπανού, στο παρακάτω βίντεο.

1 σχόλιο

  • Γερμανοτσολιας
    Γερμανοτσολιας Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015 00:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηρθε κ η επι χρονια εκπροσωπος των ΔΥ να μας νουθετησει γιατι πρεπει να επιλεξουμε το χαος κ την κουβανοποιηση της Ελλαδας προκειμενου να μην αξιολογουνται οι ΔΥ

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...