Menu
RSS
Σάββατο, 18/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τζιούμης: «Να γίνει σοβαρή συζήτηση για να αναβαθμιστεί το πανηγύρι της Τεγέας»

Τζιούμης: «Να γίνει σοβαρή συζήτηση για να αναβαθμιστεί το πανηγύρι της Τεγέας»
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο», Κώστας Τζιούμης, τοποθετήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, για το θέμα του κανονισμού της Εμποροπανήγυρης στην Τεγέας και είπε ότι
εγκαλεί το Δήμαρχο ότι γινόταν κριτική τα προηγούμενα χρόνια πως καθυστερούσε η κανονιστική και το ίδιο έγινε και φέτος. Στη συνέχεια ζήτησε να τηρηθεί κατά γράμμα η κανονιστική που θα ψηφιστεί, χωρίς αστερίσκους και χάρες. «Επειδή, κάποιοι επαγγελματίες μπορεί να έχουν κάνει κάποια έξοδα, καλό είναι να δείτε αν μπορεί μόνο γι φέτος να μην αλλάξει η χωροθέτηση. Πρέπει όμως μετά να γίνει μία πολύ σοβαρή συζήτηση, με τον Τεγεατικό και όχι μόνο, για να αναβαθμιστεί αυτό που λέμε το πανηγύρι της Τεγέας. Ήδη, μένει πίσω από την εποχή του, τα επόμενα χρόνια. Είμαστε θετικοί προς την κανονιστική και ελπίζουμε ότι από το Σεπτέμβριο να μπούμε σε αυτή τη συζήτηση».
Ο Νίκος Τσιαμούλος είπε ότι «η κανονιστική ήρθε την τελευταία στιγμή. Ο καθένας θέλει να κάνει τα κουμάντα του και κάθε καινούργιο, φοβίζει, αφού η οικονομική κατάσταση είναι άσχημη. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά. Χαίρομαι που έχετε μία επαφή με τον Τεγεατικό, είναι η ευκαιρία να ξεκινήσετε πραγματικά μία σοβαρή διαβούλευση από το Σεπτέμβριο και να είμαστε έτοιμοι από νωρίς για την επόμενη χρονιά.»

3 σχόλια

  • τι κολαούζος!
    τι κολαούζος! Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 12:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Τριπολίτης πες τα με τον αστειούλη! Μίλησε και είπε μια βλακεία εκεί για το πανηγύρι της Τεγέας-σπουδαία τα λάχανα δηλαδή- για να δείξει ότι κάνει αντιπολίτευση!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 11:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΡΙΠΟΛΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ Ν@@@@@@..... ΜΑΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ Ο ΗΛΙΟΣ!!!!

  • Τριπολίτης
    Τριπολίτης Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Άσε μας κύριε Τζιούμη. Μιλάς για σοβαρότητα αλλά συνεχίζεις να ψηφίζεις σου όλες τις "απίθανες" προτάσεις Παυλή που μας "φόρεσες" με την στήριξή σου στο δεύτερο γύρο των εκλογών (Σκουπίδια στο Αγ. Βλάση - Πανηγύρι έμπνευσης Βόσνου - Ακύρωση έργων ΕΣΠΑ κ.λ.π.)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...