Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βλάσης στο Extra: «Ο κ. Τσίπρας να ξεπεράσει τις ιδεοληψίες για το προσφυγικό» (vd)

Βλάσης στο Extra: «Ο κ. Τσίπρας να ξεπεράσει τις ιδεοληψίες για το προσφυγικό» (vd)

Βλάσης στο Extra: «Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Τσίπρας θα ξεπεράσει τις ιδεοληψίες για το προσφυγικό» (vd)

Στο Extra Channel και την εκπομπή “Αποκαλυπτικό Δελτίο” μίλησε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε: «Έχουμε βρεθεί μπροστά σ' ένα αδιέξοδο σχετικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό και γι αυτό σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που για ένα χρόνο έστελνε το λάθος μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις παρουσιάζοντας την Ελλάδα ως την ασφαλέστερη δίοδο προς την Ευρώπη. Είχαμε να κάνουμε με ένα πρόβλημα που ήταν Ευρωπαϊκό και τείνει να γίνει Ελληνικό και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς των εισροών. Η Νέα Δημοκρατία, ως δύναμη ευθύνης, έχει αποδείξει ότι είναι πρόθυμη να στηρίξει όποια πρωτοβουλία κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Τσίπρας θα ξεπεράσει τις ιδεοληψίες και τη στασιμότητα και θα προχωρήσει επιτέλους σε έργα, για να μη δούμε ακόμη χειρότερες καταστάσεις.»

Στο Extra Channel και την εκπομπή “Αποκαλυπτικό Δελτίο” μίλησε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστας Βλάσης, ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε:
«Έχουμε βρεθεί μπροστά σ' ένα αδιέξοδο σχετικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό και γι αυτό σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που για ένα χρόνο έστελνε το λάθος μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις παρουσιάζοντας την Ελλάδα ως την ασφαλέστερη δίοδο προς την Ευρώπη. Είχαμε να κάνουμε με ένα πρόβλημα που ήταν Ευρωπαϊκό και τείνει να γίνει Ελληνικό και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς των εισροών. Η Νέα Δημοκρατία, ως δύναμη ευθύνης, έχει αποδείξει ότι είναι πρόθυμη να στηρίξει όποια πρωτοβουλία κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ας ελπίσουμε ότι ο κ. Τσίπρας θα ξεπεράσει τις ιδεοληψίες και τη στασιμότητα και θα προχωρήσει επιτέλους σε έργα, για να μη δούμε ακόμη χειρότερες καταστάσεις.»

 

Έχουμε βρεθεί μπροστά σ' ένα αδιέξοδο σχετικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό και γι αυτό σε μεγάλο βαθμό ευθύνεται η κυ...

Δημοσιεύτηκε από Kostas Vlasis στις Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...