Menu
RSS
Δευτέρα, 20/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Έλλη...νες»: Ο Κώστας Βλάσης μιλά για Αρκαδία, προσφυγικό και ... Αντζελίνα Τζολί! (vd)

«Έλλη...νες»: Ο Κώστας Βλάσης μιλά για Αρκαδία, προσφυγικό και ... Αντζελίνα Τζολί! (vd)

Το προσφυγικό είναι πλέον ένα ζήτημα που αφορά όλους τους Έλληνες. Η Ελλάδα επιβαρύνεται με ακόμα ένα πρόβλημα, τη στιγμή που βιώνει δύσκολες οικονομικές καταστάσεις.

Στους «Έλλη...νες» και στην Έλλη Αρτοπούλου, μέσα από την web TV του Καλημέρα Αρκαδία, μίλησε ο εκλεγμένος Βουλευτής με την Ν.Δ. στην Αρκαδία, κ. Κώστας Βλάσης, θέτοντας ερωτήματα για απαντήσεις που αφορούν τα κοινωνικά δρώμενα των τελευταίων ημερών.

Στη συνέντευξη έγινε αναφορά σ το προσφυγικό , την επίσκεψη της γνωστής ηθοποιού Angelina Jolie στο Μέγαρο Μαξίμου και το ιδιαίτερο Dress code που άφησε υπονοούμενα για την Ελλάδα, το θέμα της λύσης των σκουπιδιών για την Αρκαδία και για άλλα σημαντικά θέματα, όπως τι τον συγκινεί πιο πολύ στην επαφή του με τους πολίτες.

"Προσκάλεσα τον κ. Κώστα Βλάση μετά από την δήλωση που πραγματοποίησε σχετικά με την δυσκολία να αποκτήσει κάποιος ακόμα και δίπλωμα οδήγησης! Πάντα χαίρομαι να συνομιλώ με πολιτικούς , που μιλάνε την γλώσσα των πολιτών και δεν κρύβονται πίσω από τα κοστούμια. Το πιο σημαντικό είναι πως ό,τι και να τον ρωτήσω, ποτέ δεν αρνείται να απαντήσει , το αντίθετο μάλιστα κι αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!

Συνήθως στους «Έλλη...νες» δεν φιλοξενώ πολιτικούς, παρά μόνο εάν έχουν να εκφράσουν «έμπνευση»!

Στη σημερινή εκπομπή, λοιπόν , αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως η επίσκεψη της Angelina Jolie θα μπορούσε να ήταν πιο ουσιαστική, με στόχο να στηρίξει και να ενδυναμώσει την Ελλάδα και τον τουρισμό της. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μέσα από μια παραγωγή με γυρίσματα στην πανέμορφη Ελλάδα και όχι με το να μάς επισκέπτεται με Dress code που χρησιμοποιεί για να πάει σε τριτοκοσμικές χώρες ...

Αγαπημένοι μου, στην Ελλάδα πολλοί εισβάλουν για να μάς υπενθυμίσουν τις δυσκολίες μας...

Φωτογραφίες , φλας, κάμερες, κατάλληλο dress code , καθόλου χαμόγελα... Επικοινωνιακά τρικ τα λέω εγώ, με στόχο τη μείωση της αληθινής αξίας του πλούτου μας, για πιο συμφέρουσες αγορές...

Εμείς, όμως, ως ευφυής λαός, τα βλέπουμε σαν κωμωδία.

Η σκληρή δουλειά, η επιμονή , η επιμονή, η πίστη, η αισιοδοξία, η ομαδικότητα και οι αξίες θα μάς οδηγήσουν πολύ σύντομα σ’ ένα καλύτερο «αύριο»! Να θυμάστε πως το καλό πάντα νικάει ό,τι κακό σ’ αυτήν τη γη & οφείλουμε να το διδάξουμε στα παιδιά μας με στόχο η Ελλάδα να γίνει ο πόλος έλξης και έμπνευσης ξανά όλου του κόσμου!"

Το χτένισμα της Έλλης Αρτοπούλου επιμελήθηκε το κομμωτήριο Eleana Cosmic Salon και το μακιγιάζ Natalia nails&beauty salon 
 
Ακολουθήστε τους «Έλλη...νες»
Instragram: Εlli Artopoulou
Web Tv - Youtube: www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...