Menu
RSS
Τετάρτη, 01/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Επιτροπές Αμπελοοινικών θεμάτων για την Αρκαδία (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Οι Επιτροπές Αμπελοοινικών θεμάτων για την Αρκαδία (ΟΝΟΜΑΤΑ)
Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αμπελοοινικών θεμάτων για την Π. Ε. Αρκαδίας, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, αποτελούμενη από:
α. Την Τάρλα Ξανθή, αρμόδια επί των αμπελοοινικών θεμάτων, Τεχνολόγο Τροφίμων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π. Ε. Αρκαδίας, ως Πρόεδρο της επιτροπής, με αναπληρώτρια την Μαμαλούκου Μαρία, Γεωπόνο της ιδίας υπηρεσίας.
β. Τη Φίλη Παρασκευή, Προϊσταμένη του Τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π. Ε. Αρκαδίας με αναπληρώτρια τη Θεοδωρακοπούλου Φωτεινή, Γεωπόνο της ιδίας υπηρεσίας.
γ. Τον Τσαρπάλα Νικόλαο, Αρχιτέκτονα Μηχανικό της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π. Ε. Αρκαδίας, μόνο για την περίπτωση που πρόκειται για χαρακτηρισμό κτίσματος.
δ. Τον Σμυρνιώτη Παναγιώτη με αναπληρωτή του τον Σιβρή Ιωάννη ως εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.
ε. Τον Γεωργανόπουλο Νικόλαο με αναπληρωτή του τον Σταματόπουλο Δημήτριο, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τρίπολης ως εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
ζ. Τον Σταματόπουλο Παναγιώτη, ως Γραμματέα, με αναπληρωτή του τον Τσέκο Γεώργιο, διοικητικοί υπάλληλοι της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π. Ε. Αρκαδίας.
Έργο της Επιτροπής είναι η αναγνώριση του δικαιώματος χρήσης των ενδείξεων της αριθμ. 5067/117292/27-10-2015 Κοινής Υπουργικής Απόφασης σε συνδυασμό με την αμπελουργική εκμετάλλευση, σύμφωνα με τα οριζόμενα σε αυτήν όπως ισχύει.
Η θητεία των μελών της Επιτροπής ισχύει για ένα χρόνο και μπορεί να ανανεώνεται.
 
Επίσης, συγκροτήθηκε Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αμπελοοινικών θεμάτων για την Π. Ε. Αρκαδίας αποτελούμενη από:
α. Τον Γιαννόπουλο Απόστολο, Αναπληρωτή Προϊστάμενο της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π. Ε. Αρκαδίας, ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια τη Σταυροπούλου Αναστασία, Προϊσταμένη του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της ιδίας υπηρεσίας.
β. Την Τσόλη Σταυρούλα, Προϊσταμένη του Περιφερειακού Κέντρου Προστασίας Φυτών & Ποιοτικού Ελέγχου Ναυπλίου με αναπληρωτή της τον Φούσκαρη Ηλία, Γεωπόνο της ιδίας υπηρεσίας.
γ. Τον Πανουκλιά Κων/νο, Προϊστάμενο της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π. Ε. Αρκαδίας με αναπληρωτή του τον Μισθό Παναγιώτη, Μηχανικό της ιδίας υπηρεσίας, στις περιπτώσεις που αφορούν κτίσματα και μόνο για αυτό το θέμα.
δ. Τον Κορίνη Γεώργιο με αναπληρωτή του τον Ευαγγελίου Παρασκευά ως εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου.
ζ. Τον Διαμαντόπουλο Βασίλειο ως Γραμματέα με αναπληρωτή του την Παπαντωνοπούλου Δήμητρα, διοικητικοί υπάλληλοι της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π. Ε. Αρκαδίας.
Έργο της Επιτροπής είναι η εκδίκαση ενστάσεων κατά αποφάσεων της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αμπελοοινικών θεμάτων της Π. Ε. Αρκαδίας.
Η θητεία των μελών της Επιτροπής ισχύει για ένα χρόνο και μπορεί να ανανεώνεται.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...