Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μια ακόμα Οδηγική Χρονιά έφτασε στο τέλος της... (εικόνες)

Μια ακόμα Οδηγική Χρονιά έφτασε στο τέλος της... (εικόνες)
Έτσι και φέτος το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού πραγματοποίησε μέσα σε κλίμα χαράς, κεφιού και συγκίνησης, το κλείσιμο της Οδηγικής χρονιάς, το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 στο εξωκλήσι του Αγίου Παντελεήμονα.

Η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κυρία Μανιάτη Μαρίνα ευχήθηκε, το τέλος της Οδηγικής χρονιάς να βρει όλα τα παιδία υγιή, αισιόδοξα, με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και στις ικανότητές τους, γεμάτα χαρά και διάθεση για δημιουργία. Ανέφερε επίσης ότι ο Οδηγισμός είναι μια αχτίδα φωτός, τόσο δυνατή που καταφέρνει να φέρει τη ζωή στην πραγματική της διάσταση που η καθημερινότητα πολλές φορές δεν μας αφήνει να δούμε. Τέλος συνοψίζοντας και κάνοντας μια εκ βαθέων αξιολόγηση ,έναν ειλικρινή και τίμιο απολογισμό, όπως αρμόζει στο Οδηγικό μας ήθος, είπε πως ήταν μια χρονιά υψηλών απαιτήσεων με δυσκολίες, συγκινήσεις απογοητεύσεις και χαρές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Τρίπολης και τον κύριο Παπαδημητρίου Σωτήρη για την αρωγή τους, τους χορηγούς μας, Νίκος Τσατσουλής & Υιοί για τα τυροκομικά και τον κύριο Σιαννή Αθανάσιο για το κρασί και τα καταστήματα της πόλης μας για τα δώρα που προσέφεραν για την πραγματοποίηση της λαχειοφόρου αγοράς.

Το Τοπικό Συμβούλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...