Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγάλα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού ... αποκαλύπτονται στην κάμερα του "Καλημέρα Αρκαδία"! (vd)

Μεγάλα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού ... αποκαλύπτονται στην κάμερα του "Καλημέρα Αρκαδία"! (vd)
Ένα καλοκαίρι γεμάτο δημοτικά πανηγύρια ολοκληρώθηκε στην Αρκαδία με μεγάλη επιτυχία. Παρά την κρίση, ο κόσμος επιλέγει τα γλέντια με δημοτικά τραγούδια για να διασκεδάσει!
Μεγάλα ονόματα της δημοτικής μουσικής μίλησαν στην κάμερα του «Καλημέρα Αρκαδία» και αναφέρθηκαν στο φετινό καλοκαίρι ...
Πρώτη φυσικά η Φιλιώ Πυργάκη, η οποία δήλωσε ικανοποιημένη και ευχαρίστησε τον κόσμο που πήγε να γλεντήσει στα πανηγύρια, χωρίς να καταλαβαίνει από οικονομική κρίση! «Εγώ τώρα πια θα αραιώσω τις εμφανίσεις μου, δεν αντέχω όλη την νύχτα» είπε η κυρία Πυργάκη η οποία μένει μαζί με την κόρη της στο Άργος και δηλώνει ότι όλα θα πάνε καλά με κάποιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.
Στη συνέχεια, ο Γιώργος Μπέκιος είπε ότι «παρά το γεγονός ότι ο κόσμος περνά δύσκολες στιγμές, πήγαν καλά τα πανηγύρια». Για το χειμώνα, είπε ότι έχει πολλές προτάσεις, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει.
Ο Γιάννης Κατσίγιαννης ανέφερε ότι αντιστράφηκαν οι όροι πλέον, αφού φέτος ήταν καλύτερα από πέρυσι κι αυτό είναι παρήγορο ... «Φέτος το χειμώνα θα βγει η νέα μου δισκογραφική δουλειά. Την έχω καθυστερήσει, αλλά ήρθε η ώρα να βγει» είπε.
«Το καλοκαίρι πήγε πολύ καλά, τα πανηγύρια ήταν γεμάτα και ο κόσμος διασκέδασε με τα χρήματα που είχε να διαθέσει» είπε η Τζένη Κατσίγιαννη. Για να συμπληρώσει ότι «ο κόσμος έχει ανάγκη να χορέψει και να ξεδώσει. Αυτό μας δίνει δύναμη». Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μία νέα δισκογραφική δουλειά, που θα κυκλοφορήσει μέχρι τα Χριστούγεννα, ενώ θα κάνει περιοδείες και εμφανίσει στο εξωτερικό!
Τέλος, ο μουσικός Δημήτρης Παπαγεωργίου που διασκέδασε τον κόσμο με το κλαρίνο του στα πανηγύρια, είπε ότι ο κόσμος παρά την κρίση διασκέδασε και χόρεψε φέτος το καλοκαίρι. Ευχαρίστησε όλους όσοι τον εμπιστεύονται και τον επιλέγουν να παίζει στις εκδηλώσεις τους, ενώ δηλώνει ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...