Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής για σκουπίδια: «Θα προχωρήσουμε το Μεγαβούνι – Καμία εξέλιξη για Πλάτωμα – Τα πρόστιμα θα πληρώσει η Κυβέρνηση»!

Παυλής για σκουπίδια: «Θα προχωρήσουμε το Μεγαβούνι – Καμία εξέλιξη για Πλάτωμα – Τα πρόστιμα θα πληρώσει η Κυβέρνηση»!
Μετά από σχετικές ερωτήσεις του Κώστα Τζιούμη και του Νίκου Τσιαμούλου, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής επανέλαβε στο δημοτικό συμβούλιο ότι στόχος της δημοτικής αρχής είναι να προχωρήσει το σχεδιασμό της για λειτουργία μονάδας προσωρινής διαχείρισης απορριμμάτων στο Μεγαβούνι του Βαλτετσίου. Ό,τι κι αν γίνει για το ζήτημα των σκουπιδιών, σε επίπεδο Πελοποννήσου, θα χρειαστεί οι δήμοι να πάνε σε προσωρινή διαχείριση για 1-2 χρόνια, τόνισε ο κ. Παυλής ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα προχωρήσει σύντομα η λύση στο Μεγαβούνι.
Για το Πλάτωμα, είπε ότι .. δεν βλέπει να προχωρά κάτι, αν και τόνισε πως είναι θέμα της Περιφέρειας και δεν έχει ενημέρωση.
Τέλος, για τα πρόστιμα, υπογράμμισε ότι «τα βάζει η περιφέρεια γιατί ενοχλείται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Κάποιοι συνεχίζουν να κάνουν καταγγελίες, δεν μπορεί να μην βάλει πρόστιμο η Περιφέρεια σε μία τέτοια περίπτωση. Υπάρχει ρητή δήμευση στο σύνολο των δημαρχών, με την παρουσία έξι υπουργών ότι θα τα επιβαρυνθεί η ίδια η κυβέρνηση και θα πληρώσει αυτά τα πρόστιμα».

2 σχόλια

  • ΣΤΟ ΚΑΛΟ
    ΣΤΟ ΚΑΛΟ Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήτσο κάνε κάτι χρήσιμο και άδειασέ μας τη γωνιά, κάτι άλλο δεν μπορεί να γίνει όσο μας βαραίνεις με την παρουσία σου! Αλήθεια, κάτι υπογραφές έμαθα μαζεύουν για να φύγεις από δήμαρχος~ Που υπογράφω;;;;;;

  • Δεν πας καλάαααααααα
    Δεν πας καλάαααααααα Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 22:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά, το άτομο είναι αλλού! ΘΑ προχωρήσει το Μεγαβούνι (μάλλον αφού αυτός μας κάνει τη χάρη να φύγει από δήμαρχος και αφού μας έχουν πνίξει πρώτα τα σκουπίδια.....ε Μήτσο???), τα πρόστιμα λέει μπαίνουν γιατί κάποιοι κακοί άνθρωποι κάνουν καταγγελίες (χαχαχαχαχαχαχα) και το κορυφαίο: Αυτά θα τα πληρώσει (ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ).........η κυβέρνηση!!!!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...