Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναγιώταρος και Κουκούτσης από το Λιμποβίσι: «Καλοστημένη σκευωρία η δίκη της Χρυσής Αυγής» (vd)

Παναγιώταρος και Κουκούτσης από το Λιμποβίσι: «Καλοστημένη σκευωρία η δίκη της Χρυσής Αυγής» (vd)
Τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις σχολίασαν –από το Λιμποβίσι που ήρθαν για τις εκδηλώσεις της Απελευθέρωσης της Τρίπολης – οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Δημήτρης Κουκούτσης.
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΑΔΕΙΕΣ: Για τις τηλεοπτικές άδειες ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε ότι ο διαγωνισμός δεν έγινε με σωστά κριτήρια, τόνισε όμως ότι η Χρυσή Αυγή δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, αφού έτσι κι αλλιώς τα μεγάλα κανάλια δεν την «ε΄΄αιανα» παρά το γεγονός ότι είναι η Τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου και είναι πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσουν να είναι αποκλεισμένοι.
Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κουκούτσης είπε ότι βρίσκουν βήμα μόνο στα τοπικά μέσα ενημε΄ρωσης.
ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ: Για το λεγόμενο υπερταμείο, ο Ηλίας Παναγιώταρος, τόνισε ότι κάποιοι ξένοι θα κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα, η χώρα χρειάζεται λογιστικό έλεγχο για να αποδειχτεί ότι ένα μεγάλο τμήμα αυτού του χρέους είναι παράνομο και επαχθές.
«Το 2018 θα διαπιστώσει ο κόσμος τι έρχεται, διότι μέχρι σήμερα όλοι μιλούν για τα μέτρα και δουν τη βουλγαροποιηση των μισθών» είπε ο Δημήτρης Κουκούτσης.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ – «Η ηγεσία της Ελλαδικής Εκκλησία δεν έχει κάνει κατ’ ελάχιστον τον καθήκον τους και το μόνο θετικό είναι κάποιες μεμονωμένες φωνές Μητροπολιτών, όπως της Πάτρας, των Καλαβρύτων και του Πειραιώς και άλλοι, αλλά δυστυχώς ο Αρχιεπίσκοπος έχει φανεί όχι αντάξιος των δύσκολων καταστάσεων που ζούμε. Δεν είναι μόνον τα θρησκευτικά που δεν θα πρέπει να πειραχτεί τίποτα.»
«Για το τζαμί, το σύμφωνο συμβίωσης δεν ψήφισε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από το σύνολο του δημοκρατικού τόξου» υπογράμμισε ο Δ. Κουκούτσης.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ – «Είναι μία καλοστημένη σκευωρία και δεν υπάρχει ψήγμα ενοχής για τον Αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής που κατηγορήθηκαν για ένα ατυχέστατο περιστατικό για το οποίο ο δολοφόνος παραδέχτηκε την πράξη του» είπε ο Ηλίας Παναγιώταρος.
«Είναι μία διαδικασία που τείνει μόνο να μας κρατήσει σε ομηρία για να μην μπορούμε να ασκήσουμε τα καθήκοντά μας. Διατηρείται μόνο και μόνο για να έχει τη Χρυσή Αυγή σε ομηρία.» ανέφερε ο Δημήτρης Κουκούτσης.
ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ – «Η Χρυσή Αυγή θα κάνει το πατριωτικό της καθήκον άσχετα από το τι ποσοστό έχουμε, αν και όλες οι δημοσκοπήσεις μας δείχνουν Τρίτη δύναμη» ανέφερε ο Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ ο Δημήτρης Κουκούτσης είπε ότι «δεν μας ενδιαφέρει δημοκοπικά τι γίνεται και ότι τα ερείσματα είναι πολύ μεγαλύτερα στην κοινωνία».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...