Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Για έργα πολιτισμού και για την υποστελέχωση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας ενημερώθηκε η Κεφαλίδου του ΠΑΣΟΚ

Για έργα πολιτισμού και για την υποστελέχωση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας ενημερώθηκε η Κεφαλίδου του ΠΑΣΟΚ
Κλιμάκιο με την υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού και Αθλητισμού της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κα Χαρά Κεφαλίδου, τον βουλευτή Αρκαδίας, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας κ. Γ. Άρχοντα και μέλη της Ν.Ε., πραγματοποιήσαν συνάντηση με τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Π. Μαντά. Στη συνάντηση συζήτησαν τα θέματα της διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, ενώ επισκέφθηκαν τον Αρχαιολογικό Μουσείο Άστρους και τη Ρωμαϊκή Έπαυλη του Ηρώδου Αττικού.
Συνάντησαν επίσης την Προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας κα Άννα Καραπαναγιώτου, με την οποία συζήτησαν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει η υπηρεσία. 
Τέλος, επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, κ. Β. Γιαννακούρα και το Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δ. Παυλή, για τα θέματα πολιτισμού της περιοχής. 
Ο κ. Κωνσταντινόπουλος τόνισε: "Ο πολιτισμός είναι προτεραιότητα για τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τα στελέχη της. Το έχουμε αποδείξει διαχρονικά, με ουσιαστικές πρωτοβουλίες και συγκεκριμένα έργα, όπως αυτά που υλοποιήθηκαν κατά την τελευταία περίοδο που η Παράταξή μας βρισκόταν στην Κυβέρνηση, από το 2009 έως το 2014:

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...