Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Διαγωνισμός "Χριστουγεννιάτικη Αρκαδία": Στείλτε φωτογραφία και κερδίστε ένα μοναδικό δώρο!

Διαγωνισμός "Χριστουγεννιάτικη Αρκαδία": Στείλτε φωτογραφία και κερδίστε ένα μοναδικό δώρο!
Έναν διαγωνισμό με στόχο να αναδείξει τις υπέροχες ομορφιές της γιορτινής Αρκαδίας ξεκινά το kalimera-arkadia.gr!
Από σήμερα, μέχρι και το τέλος του χρόνου, στείλτε μας τη δική σας φωτογραφία από τη στολισμένη Αρκαδία και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!
Μπορείτε να στείλετε μία στολισμένη γωνιά στην πόλη ή στο χωριό ή ακόμα και μία selfie φωτογραφία σας με φόντο ένα στολισμένο, Χριστουγεννιάτικο τοπίο! Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει:
1. Να στείλετε τη φωτογραφία σας με τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο) με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εναλλακτικά με μήνυμα inbox στη διεύθυνση https://www.facebook.com/KalimeraArkadiaGR/?fref=ts.
2. Να κάνετε like και share στην ανάρτηση του διαγωνισμού, που θα βρείτε ακριβώς από κάτω…

 

 
ΤΟ ΔΩΡΟ
Το μεγάλο δώρο για τον νικητή ή νικήτρια του διαγωνισμού μια αναζωογονητική Θεραπεία προσώπου Vitamin C αξίας 85€ από το Κέντρο Spa & Αναζωογόνησης Azalea στην Τρίπολη!
Ιδανική θεραπεία για την αποκατάσταση του φωτογηρασμένου δέρματος και την ενδυνάμωση της άμυνας του ενάντια στη δράση των ελεύθερων ριζών. Συμβάλλει σημαντικά στον αποχρωματισμό υπερμελαγχρώσεων, ενώ ταυτόχρονα παρέχει άριστη αντιοξειδωτική προστασία. Επαναφέρει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα εξασφαλίζοντας την λάμψη και τη φωτεινότητα στο δέρμα. Διάρκεια 60 λεπτά. Κόστος 85€.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...