Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι μηχανικοί της Τζαβάρας A.E. μάς συμβουλεύουν για ασφαλή οδήγηση στο χιόνι!

Οι μηχανικοί της Τζαβάρας A.E. μάς συμβουλεύουν για ασφαλή οδήγηση στο χιόνι!
Το κύμα κακοκαιρίας που βρίσκεται σε εξέλιξη δε πρόκειται να μας αιφνιδιάσει, αν έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα!
Το Καλημέρα Αρκαδία επισκέφτηκε την εταιρία, συνομίλησε με τους μηχανικούς και εξασφάλισε πολύτιμες συμβουλές, για να αντιμετωπίσουμε με ασφάλεια την επέλαση του χιονιά!
  • «Ελέγξτε και εξοπλίστε κατάλληλα το αυτοκίνητο σας.», είναι η πρώτη σημαντική συμβουλή, διότι με αυτό τον τρόπο θωρακίζετε την ασφάλειά σας.
  • Εάν υπάρχει η δυνατότητα θα πρέπει να γίνει αλλαγή ελαστικών με χειμερινά ,για καλύτερη οδηγική συμπεριφορά και καλύτερη απόδοση φρεναρίσματος.
  • Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι θα πρέπει να ελέγξουμε τα φρένα, για να έχουν τη σωστή κατανομή, έτσι ώστε το αυτοκίνητο να μη να «τραβάει» αριστερά ή δεξιά κατά το φρενάρισμα.
  • Η καρδιά του αυτοκίνητου, η μπαταρία, θα πρέπει να ελεγχθεί για να βεβαιωθούμε πως έχουμε αρκετή ισχύ, για τις εκκινήσεις στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα.
  • Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε να προσθέσουμε την κατάλληλη ποσότητα αντιπηκτικού στο ψυγείο της μηχανής και να χρησιμοποιήσουμε  τα κατάλληλα υγρά για το παρμπρίζ.
  • Επίσης, με τους κατάλληλους υαλοκαθαριστήρες και ένα αντιπαγωτικό υγρό ,το παρμπρίζ θα διατηρείται πάντα καθαρό.
  • Τέλος απαραίτητος είναι ο έλεγχος του καλοριφέρ, καθώς επίσης, θα πρέπει να φροντίσουμε να υπάρχει στο αυτοκίνητο μας ο εξοπλισμός ανάγκης, όπως αλυσίδες, φακός, μια κουβέρτα, μια ξύστρα χιονιού και γάντια.
Εμείς θα ακολουθήσουμε τις συμβουλές, κάντε το ίδιο και εσείς, ελέγχοντας τώρα το αυτοκίνητό σας για πιο ασφαλείς μετακινήσεις!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...