Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυβέρνηση: Περιοδεία Βερναρδάκη-Μπασκόζου στην Τρίπολη: Τι είπαν για Νοσοκομείο, αγρότες, σκουπίδια και εκλογές! (vd)

Κυβέρνηση: Περιοδεία Βερναρδάκη-Μπασκόζου στην Τρίπολη: Τι είπαν για Νοσοκομείο, αγρότες, σκουπίδια και εκλογές! (vd)

15 Ιανουαρίου μεγάλη ανοιχτή σύσκεψη για το αγροτικό ζήτημα στην Τρίπολη

Ετέθη το θέμα των σκουπιδιών – Θα υπάρξει εξειδικευμένη συζήτηση των τοπικών φορέων και των αρμόδιων υπουργείων

Έχουμε να διαχειριστούμε μία ισοπέδωση όλων των δομών του κοινωνικού κράτους

Εκλογές θα επιλέξουμε εμείς πότε θα γίνουν

Περιοδεία στην Τρίπολη πραγματοποιούν από το πρωί της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου ο Υπουργός Επικρατείας –αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού έργου Χριστόφορος Βερναρδάκης και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υγείας Γιάννης Μπασκόζος.



Το κυβερνητικό κλιμάκιο στο πλαίσιο της άμεσης επικοινωνίας με τους πολίτες, αλλά και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είχε αρχικά συνάντηση στο Δημαρχείο της Τρίπολης με τους Αντιδημάρχους- ο Δήμαρχος Δημήτρης Παυλής απουσίαζε στην Αθήνα λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων- τους Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου καθώς και εργαζομένους και έγινε συζήτηση και αναλυτική καταγραφή για διάφορα θέματα, όπως η έλλειψη προσωπικού, οι υποδομές αλλά και αγροτικά θέματα που θα πρέπει να λυθούν το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα ο κ.Βερναρδάκης στη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, αργά το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά και τη συνάντηση στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο με εργαζόμενους και τη Διοίκηση, είπε πως θα γίνει για τα αγροτικά ζητήματα, ευρεία συνάντηση στην Τρίπολη, στις 15 Ιανουαρίου.

Επίσης ανακοίνωσε πως θα ζητήσει να γίνει και μία συνάντηση – δεν διευκρίνισε πού θα γίνει – για τα σκουπίδια με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.



Όσον αφορά την συνάντηση στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο που ακολούθησε τόσο ο κ.Μπασκόζος όσο και ο κ.Βερναρδάκης άκουσαν τα θέματα που τους έθεσαν οι εργαζόμενοι και σημείωσαν πως πράγματι υπάρχουν πολλά συσσωρευμένα προβλήματα στον χώρο της υγείας και η Κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει τα θέματα που προκύπτουν και ξεκινά από τις προσλήψεις ιατρικού αλλά και νοσηλευτικού προσωπικού.

Στη διάρκεια της συνάντησης δεν έλειψαν και στιγμές έντασης αφού, όπως ειπώθηκε οι εργαζόμενοι έχουν φθάσει στα όριά τους.



Ο κ.Βερναρδάκης τόνισε πως χρειάζεται υπομονή και αισιοδοξία, αφού σε περιβάλλον δύσκολο από πλευράς δημοσιονομικών δεν γίνεται να λυθούν όλα τα προβλήματα αλλά επεσήμανε πως το 2017 θα είναι καλύτερο από το 2016 και θα πρέπει να αναμένουμε μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Τέλος ξεκαθάρισε πως δεν θα γίνουν εκλογές, γιατί αυτές τις θέλουν όσοι επιθυμούν την επιστροφή στα φαινόμενα διαπλοκής και διαφθοράς, τα οποία η Κυβέρνηση μάχεται.

«Οι εκλογές θα γίνουν όταν η Κυβέρνηση αποφασίσει και όταν είναι έτοιμη» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Βερναρδάκης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου του Υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη στο βίντεο καθώς και φωτογραφίες από τις συναντήσεις στο Δημαρχείο Τρίπολης και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

www.drt915.gr 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...