Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επίθεση Παπαζαχαρία σε όσους διαμαρτύρονται για την επίσκεψη Βερναρδάκη και Μπασκόζου στη Τρίπολη!

Επίθεση Παπαζαχαρία σε όσους διαμαρτύρονται για την επίσκεψη Βερναρδάκη και Μπασκόζου στη Τρίπολη!
Την αντίδρασή του εκφράζει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας, με ανακοίνωσή του, αναφέροντας...
"Παροξυσμός αντιδράσεων για την επίσκεψη Βερναρδάκη και Μπασκόζου στη Τρίπολη!
Οι νοσταλγοί της εποχής που όλα γίνονταν εν κρυπτό και με την παντελή απουσία και συμμετοχή του Λαού στις εξελίξεις της χώρας μας, σήκωσαν φωνές διαμαρτυρίας και αγανάκτησης προσπαθώντας να απαξιώσουν ή να υποβαθμίσουν το νόημα και το μήνυμα της επίσκεψης - περιοδείας των δύο ανώτερων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στη Τρίπολη και όχι μόνο!
Οι νοσταλγοί της φαυλότητας, της αρπαχτής, της διαπλοκής και της διαφθοράς που κυριαρχούσαν μέχρι προ δύο ετών στη χώρα μας και ήταν η βασική αιτία της χρεοκοπίας της, διαμαρτύρονται και απαξιώνουν τέτοιες ενέργειες από τον ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να βάλει στο κέντρο των πολιτικών αποφάσεων και εξελίξεων τον άμεσα ενδιαφερόμενο που είναι ο Λαός!
Διαμαρτύρονται διότι ο ΣΥΡΙΖΑ πάει να καθιερώσει νέα πρότυπα εξουσίας και διακυβέρνησης.  Τα πρότυπα της άμεσης ενημέρωσης, της άμεσης συζήτησης, της άμεσης ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων μεταξύ κυβερνώντων και κυβερνωμένων, παρακάμπτοντας τους επαγγελματίες διαμεσολαβητές!
Είναι αλήθεια ότι μέχρι πρότινος όλα γίνονταν στο απόλυτο σκοτάδι, μακριά από τον Λαό και πάντα με τη γνωστή συνήθεια της συνδιαλλαγής κάτω από το τραπέζι που ήταν η αιτία να φουσκώνουν οι λογαριασμοί των επιτήδειων στις τράπεζες του εξωτερικού και στις διάφορες λίστες που έρχονται σιγά - σιγά στο φως της δημοσιότητας!
Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν τους χαλάει την πιάτσα και φέρνει στη ζωή άλλες καταστάσεις πολύ διαφορετικές απ’  όσες ζήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι αναμενόμενες οι κραυγές όσων επιμένουν να θέλουν το Λαό στην κερκίδα, θεατή των εξελίξεων ενώ αυτοί θα είναι οι μοναδικοί παίχτες να παίζουν μπάλα στο γήπεδο με τρόπαιο το Δημόσιο Χρήμα, που είναι ο ιδρώτας του Ελληνικού Λαού!
Αυτούς τους νοσταλγούς  τους αφήνουμε παρέα με τις άναρθρες κραυγές τους και τους ενημερώνουμε πως τέτοιες συναντήσεις – συζητήσεις με τους εργαζόμενους και τους θεσμούς, θα τις επαναλάβουμε όσες πιο πολλές φορές μπορούμε!
Το πρόγραμμα της επίσκεψης είχε δημόσια ανακοινωθεί και αναπαραχθεί από τα ΜΜΕ της Αρκαδίας. Όλοι γνώριζαν. Απευθυνόταν σε  όλους τους πολίτες, και μπορούσε να συμμετάσχει ο οιοσδήποτε μιας και οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι πάντοτε ανοιχτές και όχι κλειστές. Συνεπώς όπως σοφά λέει  και ο Λαός μας όποιος δεν θέλει να ζυμώσει  πέντε μέρες κοσκινίζει!
Με την ευκαιρία  τους πληροφορούμε ότι ήδη αποφασίσαμε, την Κυριακή  15 Ιανουαρίου 2017  στη Τρίπολη, την διεξαγωγή  ημερίδας με θέμα την ανάπτυξη της Περιφέρειας, βάζοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντος την αγροτική και κτηνοτροφική ανάπτυξη που είναι ο βασικός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας μας!
Από τη Γραμματεία                                                 
Τρίπολη 5-1-2017
Της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας"

1 σχόλιο

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    κανα; ΕΚΑΣ θα κόψει ακόμα;απ'τις συντάξεις τι άλλο θα κόψει;για τις αυξείσεις από 1 Ιανουαρίου μούγκα κύριε Παπαζαχαριά;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...