Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τσιαμούλος σε Παυλή: «Μη βλέπετε φαντάσματα. Κάτι κάνετε κι εσείς λάθος για τις ακυρώσεις αποφάσεων»

Τσιαμούλος σε Παυλή: «Μη βλέπετε φαντάσματα. Κάτι κάνετε κι εσείς λάθος για τις ακυρώσεις αποφάσεων»

Ο Νίκος Τσιαμούλος για το θέμα της ακύρωσης αποφάσεων, από την αποκεντρωμένη διοίκηση είπε προς τον δήμαρχο ότι «αν ήταν μια απόφαση να ακυρωθεί, από μία ένσταση ή από ένα λάθος  ίσως να είχατε δίκιο. Για το τιμολόγιο της ΔΕΥΑΤ, από το 2015 σας είχε τονιστεί ότι έπρεπε να κάνετε μία σοβαρή μελέτη και τώρα φταίει ο προϊστάμενος της αποκεντρωμένης ή αυτοί που κάνουν το διοικητικό συμβούλιο δεν γράφουν καλά τις αποφάσεις. Ο Αντιπρόεδρος τκ. Καρώνης είναι ο πλέον ακατάλληλος και ακόμα περιμένω βιογραφικό του. Από ‘κεί να ξεκινήσετε και μετά να πάτε στους υπαλλήλους.
Τι να πω για την ΚΕΔΗΤ και τον προϋπολογισμό, για το Βοσυνιωτειο που σας έλεγα ότι δεν είναι καλά γραμμένος. Όταν σας τα λέμε αντιδράτε, δεν κοιτάτε να συνεργαστείτε.
Αν έχετε πληροφορίες ότι ο προϊστάμενος θέλει τα κλειδιά του Δημαρχείου, να μας το πείτε να πάμε όλοι μαζί σαν μία γροθιά.
Αν νιώθετε ότι στοχοποιήσετε να προβληματιστείτε αν έχετε κάτι κάνει και σας έχουν στοχοποιησει, διότι τα προηγούμενα χρόνια δεν ζήσαμε τέτοια φαινόμενα.
Βλέπετε φαντάσματα αντί να τα βάλετε με τους συνεργάτες σας που πληρώνουμε.
Πρέπει να προβληματιστείτε διότι για την κανονιστική, τίποτα δεν νομιμοποιείτε. Κάνετε κι εσείς κάτι λάθος."
Ο Δήμαρχος απάντησε ότι τίποτα δεν λέει τυχαία. "Όταν ζήτησε τους απολογισμούς της ΚΕΔΗΤ για τον προϋπολογισμό, του πήγαν και μετά λέει πέρασε ο χρόνος να μου φέρετε τον καινούργιο.  Δεν είναι δυνατόν για τα ίδια θέματα να έχουν δώσει εγκρίσεις αλλού."

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...