Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικό Συμβούλιο: Αποσύρθηκε το θέμα για τη δημιουργία Κέντρου Κοινότητας

Δημοτικό Συμβούλιο: Αποσύρθηκε το θέμα για τη δημιουργία Κέντρου Κοινότητας
Η συγκρότηση και λειτουργία Κέντρου Κοινότητας , Κέντρου Ρομά και Κινητής Μονάδας στο Δήμο Τρίπολης με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης. Οι ωφελούμενοι θα είναι νέοι άνεργοι, ΑΜΕΑ και πολίτες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας.
Για το θέμα ενημέρωσε το σώμα η Κατερίνα Σιάμπου από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Τρίπολης τονίζοντας ότι οι υπάλληλοι που δικαιολογούνται από το υπουργείο είναι ελάχιστοι.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής είπε ότι «η φιλοσοφία είναι ο κάθε δήμος να έχει τη δική του δομή. Σε όλη την Ελλάδα είναι έτσι και μονό στην δική μας περιφέρεια ισχύει ότι ο κεντρικός δήμος να καλύψει όλο το νομό. Δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με δύο άτομα όλα τα χωριά. Η πρόταση μας είναι με δύο κινητές μονάδες να υπερβάλουμε τον εαυτό μας ή θα πάμε με μια κινητή μονάδα μόνο για τον δικό μας δήμο. Κανονικά θα χρειαστούμε και τρίτη μονάδα.»
«Με αυτά τα κριτήρια που έχει η πρόσκληση, δεν έχουμε τύχη να εγκριθούν. Ο Δήμαρχος έχει δίκιο ότι δεν φτάνει ούτε για αστείο.» είπε ο Νίκος Τσιαμούλος και ζήτησε να αποσυρθεί το θέμα μέχρι να υπάρξει συνεννόηση με την περιφέρεια και βρεθεί η χρυσή τομή.
Τελικά, η πρόταση Τσιαμούλου, μέσα από την πορεία της συζήτησης, έγινε αποδεκτή από τον Δήμαρχο και το θέμα αποσύρθηκε, προκειμένου να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...