Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης: Έρευνες για τον εντοπισμό του Μάριου στην περιοχή της Μεγαλόπολης!

Ερυθρός Σταυρός Τρίπολης: Έρευνες για τον εντοπισμό του Μάριου στην περιοχή της Μεγαλόπολης!
Το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Τρίπολης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, έπειτα από αίτημα της εκπομπής έρευνας "Φως στο Τούνελ" και προσωπικά της δημοσιογράφου Αγγελικής Νικολούλη, συνέδραμε στην προσπάθεια εντοπισμού του 26χρονου οπτικού από την Καλλιθέα Μάριου Παπαγεωργίου, σε μια υπόθεση που συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία ήδη από τον Αύγουστο του 2012.

Παρακολουθήστε την εκπομπή της 31.3.2017, πιέζοντας εδώ

Η έρευνα διεξήχθη το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, στην ευρύτερη περιοχή της Μεγαλόπολης, με τη συμμετοχή 6 συνολικά Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών, με όλο τον απαραίτητο διασωστικό εξοπλισμό καθώς και με πλήρως εξοπλισμένο διασωστικό όχημα. Επίσης, οι Εθελοντές Σαμαρείτες Διασώστες του Ε.Ε.Σ. ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους της περιοχής συλλέγοντας επιπλέον πληροφορίες και στοιχεία.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγωσοστών Ε.Ε.Σ. Τρίπολης ευχαριστεί θερμά την εκπομπή "Φως στο Τούνελ" για την εμπιστοσύνη και την άριστη συνεργασία και εύχεται στην οικογένεια του αγνοουμένου άμεσα αποτελέσματα στις έρευνες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...