Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το πρόβλημα με τα σκουπίδια θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας

Το πρόβλημα με τα σκουπίδια θα συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας
Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην Δημητσάνα, θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 27 του μηνός Απριλίου και ώρα 18:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:
Περισυλλογή, μεταφορά, διαχείριση και διαλογή στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων (αίτημα 12 μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις παρ. 2 του αρ. 67 ν. 3852/2010).

Προγραμματισμός ενεργειών και δράσεων για την διαχείριση των απορριμμάτων για την αποφυγή επικίνδυνων καταστάσεων (αίτημα 12 μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις παρ. 2 του αρ. 67 ν. 3852/2010).

Αξιολόγηση προτάσεων για απευθείας μίσθωση Δημοτικού Ξενοδοχείου Δημητσάνας. Οργάνωση 1ης Συνάντησης Δικτύου πόλεων με μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς με θέμα: «Εννέα Μουσεία, εννέα τόποι: Χαρτογραφόντας το μέλλον».

Συμμετοχή του Δήμου Γορτυνίας στον 1ο Μαραθώνιο Καινοτομίας CITY CHALLENGE που διοργανώνει η ΚΕΔΕ.

Προγραμματική σύμβαση για την προετοιμασία φακέλλων έργων Αγροτικής Οδοποιίας για υποβολή σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Προγραμματική σύμβαση με τον Σύλλογο Τροπαιατών Αθήνας για την ένταξη της ανάπλασης κληροδοτήματος σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Εγκριση εργασιών από ιδιώτη στο ακίνητο (κοινοτικό γραφείο) στην Τ.Κ. Τροπαίων για την λειτουργία έκθεσης φωτογραφίας.

Εγκριση εργασιών από ιδιώτη στο δημοτικό ακίνητο (καφενείο) στην Τ.Κ. Μαγουλιάνων. Μεταφορά πινακίδων εισόδου - εξόδου Τ.Κ. Βυζικίου. (αίτημα εκπροσώπου Τ.Κ.). Αναμόρφωση Σχεδίου Δράσης και Προυπολογισμού ΔΗΚΕΓ 2017. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...