Μία μεγάλη «αγκαλιά» προσφοράς και αγάπης από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης

{pgslideshow id=197|width=640|height=480|delay=3000|image=L}
Περισσότερες από 100 οικογένειες της πόλης μας αλλά και χωριών επισκέφθηκαν φέτος μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης στα σπίτια τους, προσφέροντας τους με πολύ αγάπη και σεβασμό τρόφιμα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι καταγράφοντας παράλληλα και άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν , ενώ αρκετές ήταν και οι οικογένειες που ήρθαν στα γραφεία του Συλλόγου για να παραλάβουν τα δώρα αγάπης και αλληλεγγύης των κυνηγών.
Άμεση ήταν η ανταπόκριση των κυνηγών στον κάλεσμα του προέδρου του Συλλόγου κ. Ρουμελιώτη Γιώργου και έτσι μέσα σε πολύ λίγες μέρες συγκεντρώθηκε ένας πολύς μεγάλος όγκος τροφίμων που διανέμονταν για 4 μέρες, σε συμπολίτες μας που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Περίπου
13 ομάδες κυνηγών αγριόχοιρου και συγκεκριμένα οι ομάδες του Αλειφερόπουλου Θωμά, Τσιρώνη Επαμεινώνδα, Σιαμπή Ηλία, Μπούνα Ηλία, Καλδή Αναστάσιου, Παναγόπουλου Σπύρου, Φράγκου Ανδρέα, Αλεξόπουλου Παντελή, Μακρή Νίκου, Χρήστου Ζούρα, Βλάχου Δημήτρη, Δημόπουλου Κώστα και Στρατήγη Σωτήριου έσπευσαν να φέρουν δεκάδες κιλά κρέας από τα κυνήγια των ομάδων τους, ενώ ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τροπαίων κ. Αλεξόπουλος Τριάδης εκτός από κρέας αγριογούρουνου της περιοχής του προσέφερε πολλά κιλά λάδι και κρασί. Σημαντική ήταν η προσφορά της κ. Ευγενίας Κατσίγιαννη (υπάλληλος Δασαρχείου Τρίπολης) που στο άκουσμα για την προσπάθεια του Συλλόγου έσπευσε να προσφέρει δεκάδες κιλά μήλα για τις οικογένειες αλλά και του Φούρνου Κανακάρη που προσέφερε πολλά κιλά ψωμί.
Επίσης μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν τον Οίκο Τυφλών χαρίζοντας ευχές και δώρα στους φιλοξενούμενους.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ρουμελιώτης Γιώργος «είναι μια κίνηση αγάπης, υποστήριξης και αλληλεγγύης, μικρές δόσεις αισιοδοξίας που δεν θα σταματήσουν εδώ. Ήδη από σήμερα ξεκινάμε να δημιουργούμε λίστα οικογενειών που θέλουν υποστήριξη όχι μόνο τις μέρες των εορτών. Οι κυνηγοί με τα μέσα που διαθέτουμε, με αποκλειστικά δικά μας χρήματα και ως ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Αρκαδίας στέλνουμε μήνυμα αλληλεγγύης, σκοπός μας είναι να χαρίσουμε όσο το δυνατό περισσότερη ανακούφιση και χαμόγελα. Η διανομή των τροφίμων δεν αποτυπώθηκε φωτογραφικά γιατί σκοπός μας δεν είναι να εκθέσουμε τον ανθρώπινο πόνο και ανάγκη , σκοπός μας είναι να αναδείξουμε το πρόβλημα να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και να προσφέρουμε με διακριτικότητα και σεβασμό. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους βοήθησαν και προσέφεραν, όλα τα μέλη κυνηγούς και ειδικά τις ομάδες κυνηγών αγριόχοιρου για την συγκινητική ανταπόκριση τους στο κάλεσμα του Συλλόγου τους, ευχαριστώ από καρδιάς όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν, μας προσέγγισαν και δέχτηκαν τα δώρα αγάπης μας και εύχομαι προσωπικά και εκ μέρους των κυνηγών καλή χρονιά υγεία, αγάπη και προπάντων αισιοδοξία. Οι κυνηγοί της Τρίπολης μια μεγάλη αγκαλιά, θα είναι δίπλα σας.»