Στην Τρίπολη η συνάντηση των οργανώσεων της Χρυσής Αυγής από την Πελοπόννησο

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου του 2013 , στα γραφεία της Τοπικής Οργανώσεως Τριπόλεως του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή θα πραγματοποιηθεί η 2η Πανπελοποννησιακή
συνδιάσκεψη των Τοπικών Οργάνωσεων των νομών, "παρουσία του Περιφερειάρχη μας και βουλευτή της Β´ Αθηνών κυρίου Ηλία Παναγιώταρου.
Μετά το πέρας της συνδιασκέψεως θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο έθιμο της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
«Με την ευκαιρία αυτή ευχόμαστε στον Αρκαδικό Λαό καλή χρονιά, υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και είθε ο καινούργιος χρόνος να δώσει την ψυχική δύναμη να ανταπεξέλθει στη δύσκολη εποχή, στην οποία βρίσκεται το Έθνος μας από τα τραγικά λάθη, την απληστία, την διαφθορά και την Εθνική μειοδοσία αυτών που εξουσίασαν και εξουσιάζουν το κράτος εδώ και δεκαετίες και έχουν φέρει την Πατρίδα μας στην σημερινή κατάσταση" αναφέρει σχετική ανακοίνωση.