Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Έργα στο σχολείο Αγίου Βασιλείου για να στεγαστεί το Πεζοπόρο της Πυροσβεστικής!

Έργα στο σχολείο Αγίου Βασιλείου για να στεγαστεί το Πεζοπόρο της Πυροσβεστικής!
Υπογράφτηκε η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα σε Περιφέρεια, Πυροσβεστική και Δήμος Τρίπολης, για την υλοποίηση του έργου: «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΠΟΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Π.Υ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΕΠΥΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.».

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση και η συντήρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σχολείου Αγ.Βασιλείου προκειμένου αυτό να καταστεί χρηστικό ως προς τις ανάγκες της Π.Υ.Τρίπολης.

Προκειμένου να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, απαιτούνται εργασίες συντήρησης του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Βασιλείου, οι οποίες θα αναφέρονται αναλυτικά στην με λέτη της Δ/νσης Τεχνικών Έργων – Π.Ε. Αρκαδίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου και οι οποίες περιλαμβάνουν εργασίες συντήρησης του κτιρίου ( επιχρίσμα τα, χρωματισμούς, ανακαίνιση WC, τοποθέτηση κλιματιστικών κλπ) και του περιβάλλοντος χώρου (κατασκευή πόρτας εισόδου κ.α.).

Δεδομένου ότι ο Κύριος του Έργου (Δήμος Τρίπολης) δεν διαθέτει πόρους για τη χρηματοδότηση ώστε να προχωρήσει στην υλοποίηση του συγκεκριμένου Έργου, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις του Νόμου 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, συμβάλλεται με την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Φορέας Υλοποίησης) δια της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας στην οποία εκχωρεί το δικαίωμα υλοποίησης του έργου, που αφορά στην εδαφική του περιφέρεια ως Φορέα Υλοποίησης, και τα συμβαλλόμενα μέρη προβαίνουν, στη σύναψη της παρούσας Προγραμματικής Σύμβασης, με την οποία προσδιορίζουν το γενικό πλαίσιο και τους ειδικούς όρους για την εκτέλεση του αντικειμένου της.

Το κτίριο και ο χώρος του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Βασιλείου ανήκουν στην ιδιοκτησία του Δήμου Τρίπολης και με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παραχωρήθηκαν προς χρήση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης- Πεζοπόρο Τμήμα της ΠΕ.ΠΥ.Δ Πελοποννήσου (Χρήστης του έργου).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...