Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Stop στις φόλες" ... απαιτεί η Τρίπολη!

"Stop στις φόλες" ... απαιτεί η Τρίπολη!

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει λάβει το φαινόμενο με τις δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων στην Τρίπολη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η πόλη γέμισε με πινακίδες και αφίσες που καλούν να μπει stop στις φόλες.

Η Αδαμαντία Ανδριανάκη έστειλε φωτογραφικό υλικό και αναφέρει: «Και το κακό σε αυτή την πόλη συνεχίζεται … Ο κόσμος διαμαρτύρεται με συνθήματα ξανά ... Τι θα γίνει; Που θα φτάσουμε; Έως πότε θα φωλιάζετε τα αδεσποτάκια που εσείς οι ίδιοι αφήνετε στο δρόμο; Ντρέπομαι για την πόλη μου. Τα ίδια χάλια ξανά». 

5 σχόλια

  • Σπύρος
    Σπύρος Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρής : όπως επίσης δεν είναι υποχρεωτικό να είναι τα πράγματα ΄όπως τα περιγράφεις γιατί δεν γνωρίζεις τι κάνω εγώ και αν συμμετέχω ενεργά στη λύση του προβλήματος (όπως και άλλων ) , οι υπόλοιποι για τη λύση αυτού και των υπολοίπων προβλημάτων βολευτείτε πιο αναπαυτικά στην πολυθρόνα σας 'αλλωστε αν η λύση σε όλα ήταν : πάρτε σπίτι σας .........,δεν θα είχαμε ανάγκη οργανωμένης πολιτείας ,εδώ λοιπόν είναι πολιτισμός και όχι στη κάννη της καραμπίνας

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Σάββατο, 03 Ιουνίου 2017 14:30 Σύνδεσμος σχολίου

    @Σπύρος Πολιτισμένε ξεκίνα από ατομικό επίπεδο να δώσεις το καλό παράδειγμα και μαζί με τους υπόλοιπους φιλόζωους πάρτε ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, υπο την προστασία σας και ΥΠ'ΕΥΘΥΝΗ ΣΑΣ από ένα αδέσποτο ζώο. Με αυτόν τον τρόπο το σκυλί θα παραμείνει κατοικίδιο και δε θα μεταμορφωθεί σε αγριόσκυλο, (λόγω της εγκατάλειψης κ της ανυπαρξίας μέριμνας για φιλοξενία αδέσποτων) με ότι αυτό συνεπάγεται. Πρέπει να καταλάβεις πως αισθάνονται οι άνθρωποι που έχουν γίνει μάρτυρες απρόκλητων επιθέσεων σε μικρά παιδιά οι οποίοι αγανακτούν όσο εσύ στα περιστατικά με φόλες. Το να είσαι φιλόζωος δεν είναι υποχρεωτικό όπως και το να είσαι δολοφόνος είναι καταδικαστέο. Μακάρι να έβλεπα όμως τόση πρεμούρα από όλους σας για τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτή την κατάσταση. Υ.Γ. 1 Η καραμπίνα δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται έναντι ζώων Υ.Γ.2 Το άλλο σχόλιο επιπέδου "στο δικό μου κάνει κρος στο δικό σου μοτοκρός" απλά είναι για γέλια.

  • Σπύρος
    Σπύρος Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 22:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρής : αυτό είναι μπολιτιζμός!!!!,ίσα ρε

  • ...ούρα και λίγο ρε νταή.
    ...ούρα και λίγο ρε νταή. Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Θοδωρή βαρύμαγκα, βγάλε καλύτερα τα παπούτσια σου κι απ'την ποδαρίλα σου θα ψοφήσουν και τα φίδια ακόμα σε ακτίνα 2 χλμ.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2017 09:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι φιλόζωοι να μοιράσουν τα αδέσποτα μεταξύ τους και να βγάλουν αφίσες κατά του δήμου και των πολιτών που τα απελευθερώνουν γιατί αν επιτεθούν και σε άλλο παιδί τα αδέσποτα που είναι σαν αρκούδες θα βγω κ εγω με την καραμπίνα και όποιον πάρει ο χάρος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...