Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα ερωτήματα Τζιούμη για τους "έναντι" λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ

Τα ερωτήματα Τζιούμη για τους "έναντι" λογαριασμούς της ΔΕΥΑΤ
Για τους λογαριασμούς «έναντι» της ΔΕΥΑΤ και για τις μετρήσεις που γίνονται στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Τρίπολης μίλησε – εκτός ημερήσιας διάταξης – ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αύριο» στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο κ. Τζιούμης είπε ότι στους λογαριασμούς αυτούς δεν αναφέρονται μετρήσεις και τόνισε ότι με αυτό τον τρόπο προκύπτουν ζητήματα που έχουν να κάνουν με περιπτώσεις καταναλωτών που πληρώνουν περισσότερα (διότι στο παλαιότερο καθεστώς είχαν μηδενικό τιμολόγιο από πρώην Δήμους) και σε άλλες περιπτώσεις καταναλωτές που πληρώνουν λιγότερα.

«Από τον έλεγχο που κάναμε έχει γίνει μια μόνο μία μέτρηση, αλλά επειδή αφορούν τα προηγούμενα τιμολόγια, σε πολλά χωριά ήταν δωρεάν και σε κάποια άλλα υπήρχε μία κλίμακα χρέωσης. Επειδή η υπηρεσία δεν έκανε μετρήσεις και δεν έκανε καλά τη δουλειά της, μπορεί  να υπάρχουν απώλειες εσόδων».

Σε συνέντευξη του, την επόμενη μέρα, στο δημοτικό ραδιόφωνο, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής είπε ότι οι μετρήσεις έχουν γίνει κανονικά και το ζήτημα θα ρυθμιστεί με τους επόμενους λογαριασμούς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...