Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Χίλες και πλέον πινακίδες Ι.Χ. κατατέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Εφορία Τρίπολης (vd)!

Χίλες και πλέον πινακίδες Ι.Χ. κατατέθηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Εφορία Τρίπολης (vd)!

Εκατοντάδες πολίτες της Τρίπολης έσπευσαν να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους στην εφορία, αδυνατώντας να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας αλλά και να συντηρήσουν πλέον το αυτοκίνητό τους. 

Άλλοι κατέθεσαν τις πινακίδες του δεύτερου ΙΧ τους κι άλλοι του μοναδικού οχήματος που είχαν...

Η ημερομηνία κατάθεσης των πινακίδων έληγε στις 31 Δεκεμβρίου, δόθηκε όμως παράταση η οποία έληξε την 8η Ιανουαρίου 2013.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που μάς έδωσε ο διευθυντής της ΔΟΥ Τρίπολης Βαγγέλης Ιωάννου, έχουν κατατεθεί περίπου 1.150 πινακίδες, εκ των οποίων 830 κατατέθηκαν μόνο το Δεκέμβριο και οι περισσότερες αφορούν αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού. Ο αριθμός κατάθεσης των πινακίδων δεν άλλαξε πολύ σε σχέση με πέρυσι, είπε.

Όσον αφορά στην εξόφληση των τελών κυκλοφορίας του 2013, φέτος με απόφαση του Υπουργείου γίνεται στις τράπεζες και στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο, γεγονός που διευκόλυνε τόσο τους πολίτες όσο και την ΔΟΥ. Δεν δημιουργήθηκαν ουρές και ταλαιπωρήθηκε λιγότερο ο κόσμος. Η μείωση (αδυναμίας πληρωμής) που παρατηρήθηκε σε τοπικό επίπεδο είναι της τάξης του 20% σε σχέση με την περσινή χρονιά, σύμφωνα με εργαζόμενο τράπεζας. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...