Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Εκλογές στο Σύλλογο Τριτέκνων Τρίπολης – Δεν θα είναι υποψήφιος ο Τρ. Σωτηρόπουλος

Εκλογές στο Σύλλογο Τριτέκνων Τρίπολης – Δεν θα είναι υποψήφιος ο Τρ. Σωτηρόπουλος

Την πρώτη Κυριακή του Φλεβάρη αποφασίστηκε να γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σύλλογο Τρίτεκνων Οικογενειών Τρίπολης και Όμορων Δήμων. Στην τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου Δ.Σ. αποφασίστηκε οι εκλογές να γίνουν στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου με θέματα ημερήσιας διάταξης το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.

Η Γενική Συνέλευση θα αρχίσει στις 11 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 12 το μεσημέρι. Η εκλογική διαδικασία θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι και οι κάλπες θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για το νέο Δ.Σ. αλλά και για την Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη του Συλλόγου. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν τις υποψηφιότητές τους την ίδια μέρα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Παράλληλα την ίδια μέρα (3/2/13) τα μέλη του Συλλόγου θα μπορούν να πληρώνουν τη συνδρομή τους για το 2013.

Ο απερχόμενος πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την  εθελοντική προσφορά τους στο Σύλλογο, δήλωσε ότι μετά από δύο θητείες δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για το Δ.Σ. και κάλεσε όλους τους τρίτεκνους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες για να δυναμώσουν με την παρουσία τους το Σύλλογο Τρίτεκνων Οικογενειών Τρίπολης και Όμορων Δήμων.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...