Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιατί δεν μπαίνει μία ράμπα στο Ναό του Αγίου Βασιλείου για να έχουν πρόσβαση όσοι δεν μπορούν να ανέβουν τα σκαλοπάτια;

Γιατί δεν μπαίνει μία ράμπα στο Ναό του Αγίου Βασιλείου για να έχουν πρόσβαση όσοι δεν μπορούν να ανέβουν τα σκαλοπάτια;

Ο πρώην πρόεδρος πυροσβεστών Ν. Αττικής, συγγραφέας και ποιητής, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος πήρε την πρωτοβουλία, ως απλός πολίτης, και έστειλε ένα έγγραφο προς τον αναπληρωτή Υπουργών Θρησκευμάτων από τον οποίο ζητά την τοποθέτηση κάποιας ράμπας ή άλλης κατασκευής για την πρόσβαση των ΑΜΕΑ (ατόμων με ειδικές ανάγκες), υπερηλίκων ή άλλων αδύναμων συνανθρώπων μας, προκειμένου  να ανέβουν τα 24 σκαλοπάτια του Ι.Ν. Α. Βασιλείου, για  να εκκλησιαστούν.

Ειδικότερα, αναφέρει: «Αγαπητέ και αξιότιμε κ. Υπουργέ,

σας αποστέλλω  την παρακάτω επιστολή του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, καθώς και δημοσιεύματα, λοιπά έγγραφα, κ.ά., σχετικά με το αντικείμενο του θέματος που θα διαβάσετε, με τη θερμή παράκληση να ενεργήσετε τα δέοντα, προκειμένου και η ειδική αυτή κατηγορία των συνανθρώπων μας, να εξυπηρετείται.

Παρακαλώ επίσης να μου γνωρίσετε την όποια απόφασή σας.

Είμαι βέβαιος ότι, τουλάχιστον η δική σας γνωστή ευαισθησία για παρόμοια θέματα, θα συμβάλει ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η δίκαιη και λογική αυτή ανάγκη των ανθρώπων αυτών, όσον αφορά τον εκκλησιασμό των.

Σας ευχαριστώ θερμώς εκ των προτέρων και για τον χρόνο που μου διαθέσατε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Γιώργος Παναγιωτακόπουλος

π. πρόεδρος πυροσβεστών Ν. Αττικής-Συγγραφέας-ποιητής»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...