Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τρεις απολύσεις καθαριστριών αναστάτωσαν το Νοσοκομείο της Τρίπολης (vd)

Τρεις απολύσεις καθαριστριών αναστάτωσαν το Νοσοκομείο της Τρίπολης (vd)

Τρείς εργαζόμενες απολύθηκαν από την εταιρεία που έχει αναλάβει τον καθαρισμό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

 Η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης Ελένη Σιουρούνη δήλωσε στο kalimera-arkadia.gr ότι επικοινώνησε με την εταιρεία και της είπαν ότι ενδεχομένως να τις επαναπροσλάβει, σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, στην παρούσα φάση, η σύμβαση που έχει το νοσοκομείο με την συγκεκριμένη εταιρεία, έληξε στις 7 Ιανουαρίου. Η διοίκηση του νοσοκομείου ζήτησε προσφορά με τον όρο ότι η εταιρεία θα προσαρμοστεί στην εθνική γενική συλλογική σύμβαση εργασίας, περί προσαρμογής στα κατώτερα μισθολογικά κλιμάκια, κάτι που δεν δέχτηκε.

Κατόπιν η διοικήτρια Ε. Σιουρούνη ζήτησε από το γραφείο προμηθειών να ζητηθούν προσφορές από όλες τις εταιρείες που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό και με αυτό τον τρόπο ανακηρύχτηκε μειοδότρια άλλη εταιρεία, που θα έρθει σε επαφή μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου με τις συγκεκριμένες εργαζόμενες για ενδεχόμενη συνεργασία και επαναφορά τους στο νοσοκομείο.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου τόνισε ότι θα εξεταστεί το γεγονός ότι η εταιρεία η οποία απέλυσε τις κοπέλες δεν επικοινώνησε με την διοίκηση του νοσοκομείου όπως όφειλε να κάνει, παρά το έκαναν οι ίδιες οι κοπέλες. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...