Menu
RSS
Πέμπτη, 15/05/2025
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας
ygeia728x90

Λύθηκε η σύμβαση εργασίας της Φαίης Πετράκη με το Δήμο Τρίπολης

Λύθηκε η σύμβαση εργασίας της Φαίης Πετράκη με το Δήμο Τρίπολης

Το μνημόνιο κατάργησε πολλές θέσεις ειδικών συνεργατών σε Δήμους και Περιφέρειας. Σε χθεσινό ρεπορτάζ, το kalimera-arkadia.gr, σάς ενημέρωσε για την υποχρεωτική λύση των συμβάσεων τεσσάρων ειδικών συνεργατών του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, εκ των οποίων η μία αφορούσε την κόρη του και δημοσιογράφο, Εύη.

Λύση συμβάσεων υπήρξαν και στο Δήμο Τρίπολης. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης υπέγραψε τρεις αποφάσεις για ειδικούς συνεργάτες του που καταργήθηκαν ή θέσεις τους λόγω των περικοπών του μνημονίου.

Τα τρία πρόσωπα για τα οποία υπάρχει λύση σύμβασης είναι η μετακλητή ιδιαιτέρα γραμματέας του Δημάρχου, Φαίη Πετράκη, ο ειδικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Τριανταφύλλης και ο ειδικός συνεργάτης Κωνσταντίνος Μαλλίρης.

Οι αποφάσεις για τα τρία αυτά πρόσωπα, ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2013. 

Προσθήκη σχολίου

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...