Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Real για Λυκουρέντζο: Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη, τα σενάρια για Περιφέρεια και Β’ Αθήνας και οι «διαρροές» στον Βλάση

Real για Λυκουρέντζο: Το τηλεφώνημα Μητσοτάκη, τα σενάρια για Περιφέρεια και Β’ Αθήνας και οι «διαρροές» στον Βλάση
Με τίτλο «Ποιοι πρώην αποχαιρετούν τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια» η Real News της Κυριακής είχε ένα δισέλιδο ρεπορτάζ, με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο να είναι στο επίκεντρο του θέματος.
Αφορμή βέβαια στάθηκε το γεγονός ότι προσφάτως ο πρώην Υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι πάλι υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας, με τη Real να σημειώνει ότι το δικό του δρόμο θα ακολουθήσουν κι άλλοι από τη ΝΔ.
Στο ρεπορτάζ του Γιώργου Σιαδήμα τονίζεται ότι η απόφαση του Ανδρέα Λυκουρέντζου ήταν κοινό μυστικό και ότι είχε πάρει τις αποφάσεις του, βλέποντας ότι χάνει έδαφος στην τριεδρική της Αρκαδίας.
Στη Real αναφέρεται ότι πριν προβει σε ανακοινώσεις, ο κ. Λυκουρέντζος είχε ενημερώσει τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και τον γραμματέα του κόμματος, Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ μετά τη δήλωσή του δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που βρισκόταν στις Βρυξέλλες.
«Η απόφασή μου να μην διεκδικήσω την επανεκλογή μου στην Αρκαδία δεν σημαίνει και την αποστράτευση μου από την πολιτική» λέει στη Real News ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ενώ στηρίζει απόλυτα τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στο ίδιο ρεπορτάζ, γίνεται αναφορά σε «γαλάζια» στελέχη από την Αρκαδία (χωρίς αναφέρονται τα ονόματά τους) που βλεόυν μία πιθανή επιστροφή του Ανδρέα Λυκουρέντζου στα κοινά ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου (κάτι που ο Λυκουρέντζος στην πρόσφατη δήλωσή του είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει), ενώ σε άλλο σημείο γίνεται αναφορά και σε μία πιθανή υποψηφιότητα στη Β Αθηνας, λόγω των πολλών Αρκάδων και τη στήριξη του καραμανλικού μπλοκ μέσω Δένδια.
Στο ίδιο κείμενο υπάρχουν δύο αναφορές στις σχέσεις Λυκουρέντζου – Τατούλη, γράφοντας ότι η κόντρα τους είναι διαχρονική και ότι ο Τατούλης είναι ο άσπονδος φίλος του Λυκουρέντζου.
Επίσης, σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι "δεν πρέπει να περνάει απαρατήρητο πως πλέον μια σειρά από στελέχη του Ανδρέα Λυκουρέντζου κατευθύνονται προς τον Κώστα Βλάση, λόγω Τατούλη."

3 σχόλια

  • ο  μικρός   Ευόρας
    ο μικρός Ευόρας Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    O κ. Τατούλης ξεχνάει οτι το 2014 τον διέσωσε πολιτικά ο Αντώνης Σαμαράς και τον πήρε στις πλάτες του. Για να μην ξεχνιόμαστε ήταν τότε που τα στελέχη του ο Δέδες , ο Πουλοκέφαλος και λοιποι αποφάσισαν να κατέβουν μόνοι τους στις εκλογές και το μισό πασοκ τους στήριξε τότε. Ο Πέτρος βρέθηκε σε δύσκολη θέση και τον στήριξε ο Σαμαράς και τον έβγαλε Περιφερειάρχη ! Δεν θα πρέπει ο κ. τατούλης να το ξεχνάει αυτό ποτέ ! Την πρώτη του θητεία οφείλει στο Πασοκ και την δεύτερη στην ΝΔ ! τρίτη δεν νομίζω και δεν μπορεί να υπάρξει !!!!!!!

  • ΑΝΩΝΥΜΟΣ
    ΑΝΩΝΥΜΟΣ Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 14:19 Σύνδεσμος σχολίου

    ΟΙ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ,ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

  • Γιώργος
    Γιώργος Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017 09:24 Σύνδεσμος σχολίου

    Εμπρός Αντρέα για μια Περιφέρεια ΝΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!! Είμαστε μαζί σου όλοι οι Νεοδημοκράτες Αρκάδες και θα ακολουθησουν και όλοι οι Πελοποννήσιοι ! Δεν θα πρέπει να ποντάρουμε ξανά ως κόμμα σε λύσεις εκτός κόμματος ! Γιατί την πατήσαμε στο παρελθόν ! όχι άλλα λάθη ! στηρίζουμε υποψηφιότητες καθαρές και κυρίως Νεοδημοκρατικές ! Όχι σε προτάσεις σαν και αυτές που μας σέρβιραν στο πρόσφατο παρελθόν !!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...