Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"10 χρόνια Καλημέρα Αρκαδία" ... «10 χρόνια αξιοπιστίας, συνέπειας, έγκυρης ενημέρωσης» (vd)

"10 χρόνια Καλημέρα Αρκαδία" ... «10 χρόνια αξιοπιστίας, συνέπειας, έγκυρης ενημέρωσης» (vd)
Γιορτή για τα «10 χρόνια Καλημέρα Αρκαδία» έγινε στην Τρίπολη και πριν την εκδήλωση προηγήθηκαν δηλώσεις στο χώρο που είχε διαμορφωθεί έξω από το club Oggi.

«Μία πολύ σημαντική στιγμή για εμάς, με σκοπό να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που περνούν δύσκολα» είπε η ιδιοκτήτρια του «Καλημέρα Αρκαδία», Έλλη Αρτοπούλου, που αναφέρθηκε φορείς και επιχειρηματίες που στήριξαν αυτή την προσπάθεια. «Αν ενωθούμε όλοι μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά. 10 χρόνια η έμπνευσή μας, είστε εσείς».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου, Γιώργος Ρουμελιώτης είπε ότι «μας έχετε γίνει η καθημερινή, χαρούμενη συνηθεία μας. Παράλληλά, θέλω αν συγχαρώ για τη σημερινή εκδήλωση, για την προσφορά του σε ανθρώπους και οικογένειες, είναι πολύ σημαντικό και δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο».

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Θεόδωρος Καραλής τόνισε ότι με σκληρή δουλειά, το Καλημέρα Αρκαδία έχει ανέβει στην κορυφή των sites στην Πελοπόννησο.

«Αυτό το τόσο πολύτιμο δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας που διαδικτυακά μας το παρέχει το Καλημέρα Αρκαδία και χαίρομαι που ανεβαίνει όλο και περισσότερο σε επισκέψιμοτητα, μακάρι να υπάρχουν τέτοια sites με αντικειμενική ενημέρωση και ψυχαγωγία.» είπε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ραδιοφώνου, Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος είπε  … «10 χρόνια αξιοπιστίας, συνέπειας, έγκυρης ενημέρωσης. Με το Καλημέρα Αρκαδία έχουμε ζήσει πολύ καλές στιγμές, δίκαια κρατιέται στην κορυφή της ενημέρωσης».
 
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΛΑΣΗ, ΤΖΙΟΥΜΗ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...