Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η καρδιά της Αρκαδίας χτύπησε στην καρδιά της Ρώμης! (vd)

Η καρδιά της Αρκαδίας χτύπησε στην καρδιά της Ρώμης! (vd)
Φωτογραφική έκθεση του Νίκου Μουρκογιάννη πραγματοποιήθηκε στη Ρώμη από τις 28 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου και συγκεκριμένα στις ιστορικές αίθουσες για την διάδοση της ιταλικής γλώσσας Dante Alighieri.



Μία έκθεση με τίτλο "Αρκαδία η ανείπωτη ιστορία" η οποία στηρίζεται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και έχει ήδη ταξιδέψει σε Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον και ευελπιστούμε να έρθει και στον τόπο μας.

Ένας μη Αρκάς, που εντυπωσίαστηκε από τις ομορφιές της Αρκαδίας και από την απλότητα της περιοχής μας (τόπου και ανθρώπων), φωτογράφισε ό,τι τον ενθουσίασε και το παρουσιάζει ανά τον κόσμο.

Στα εγκαίνια αλλά και τις άλλες μέρες λειτουργίας της έκθεσης οι επισκέπτες ήταν πάρα πολλοί (η έκθεση να σημειώσουμε είχε και την αμέριστη στήριξη της Ελληνικής Πρεσβείας στη Ρώμη)και ένας μεγάλος αριθμός εξέφρασε την επιθυμία του να επισκεφτεί την Αρκαδία και να δει από κοντά όσα προσπάθησε ο καλλιτέχνης να περάσει μέσω των φωτογραφίων αλλά και να αντιληφθεί με τη δική του ματιά όσα προσφέρει ο τόπος μας,που υμνήθηκε ανά τους αιώνες.

"Ευχαριστώ όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχή διοργάνωση της φωτογραφικής ,ενώ θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον καλλιτέχνη και τους συνεργάτες του για την προβολή της Αρκαδίας" τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης, Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...