Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γορτυνία | Ποιήματα Αρκάδων ποιητών θα παρουσιαστούν στον ιστορικό Πύργο Πλαπούτα!

Γορτυνία | Ποιήματα Αρκάδων ποιητών θα παρουσιαστούν στον ιστορικό Πύργο Πλαπούτα!

Η Εταιρία Ιστορικής και Πολιτισμικής Δράσης Μουσείου «Στρατηγός Δημητράκης Πλαπούτας και Αγωνιστές» και η Αδελφότητα των Απανταχού Παλουμπαίων. υπό την αιγίδα του Δήμου Γορτυνίας, διοργανώνουν στις 13/8/2017 και ώρα 8:00  μμ μια ξεχωριστή αυγουστιάτικη βραδιά με παρουσίαση ποιημάτων Αρκάδων ποιητών, με τη συνοδεία κιθάρας, στην αυλή του πρόσφατα αναστηλωμένου ιστορικού Πύργου του στρατηγού Πλαπούτα στο χωριό Παλούμπα.

Η εκδήλωση αυτή έχει ως στόχο τη γνωριμία, την προβολή και τον ανάδειξη του πολιτισμικού ρόλου που φιλοδοξούμε να παίξει ο ιστορικός Πύργος στην ανάπτυξη της Ηραίας και της ευρύτερης περιοχής της Γορτυνίας. Στην εκδήλωση αυτή επίσημος προσκεκλημένος της βραδιάς Θα είναι ο καταξιωμένος ποιητής Γιώργος Χρονάς.

Σε αυτή την εκδήλωσή μας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε Αρκάδες ποιητές αλλά και νέους οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γοητευτικά μονοπάτια της ποίησης να δηλώσουν συμμετοχή ή αν το επιθυμούν να στείλουν αποσπάσματα της ποιητικής συλλογής τους τα οποία Θα απαγγείλουν οι ίδιοι, εφόσον επιλεγούν από την κριτική επιτροπή, τη βραδιά της εκδήλωσης. Οι ενδιαφερόμενοι ποιητές Θα πρέπει να επικοινωνήσουν μαζί μας στο email: dplapoutasactίonmuseum@gmaίl.com μέχρι και το Σάββατο 5/8/2017. Για τη συμμετοχή σας θα λάβετε έγκαιρη σχετική ενημέρωση. Απαραίτητη και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις, είναι και η αποστολή ενός σύντομου βιογραφικού σημειώματος.

Ο Δήμος Γορτυνίας

Η Εταιρία Ιστορικής και Πολιτισμικής Δράσης Μουσείου «Στρατηγός Δημητράκης Πλαπούτας και Αγωνιστές»

Η Αδελφότητα των Απανταχού Παλουμπαίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...