Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπείρα αλλοδαπών εμφανίζονται ως πελάτες και κλέβουν μαγαζιά στο κέντρο της Τρίπολης

Σπείρα αλλοδαπών εμφανίζονται ως πελάτες και κλέβουν μαγαζιά στο κέντρο της Τρίπολης

Άνω κάτω είναι οι καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης, εξ' αιτίας μιας ομάδας αλλοδαπών που έχουν εισβάλει από το πρωί σε κάποια καταστήματα σαν πελάτες με σκοπό να κλέψουν χρήματα και προϊόντα.

Σύμφωνα με καταστηματάρχη της οδού Δαρειώτου, στου οποίου το μαγαζί το πρωί έγινε απόπειρα κλοπής από την συγκεκριμένη σπείρα, τα άτομα αυτά ήταν περίπου 10, καλοντυμένα, νεαρής ηλικίας (γύρω στα 25) και δεν μιλούσαν καλά ελληνικά.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα μπήκαν αρχικά 3 άτομα και αργότερα ακόμα 9, κοιτούσαν επίμονα τριγύρω και δεν διευκρίνιζαν στον καταστηματάρχη σε ερωτήσεις του τι ακριβώς τους ενδιαφέρει να δουν ή να αγοράσουν από το μαγαζί. Μόλις ο καταστηματάρχης το κατάλαβε πήγε και στάθηκε κοντά στο συναγερμό και αμέσως αυτοί έφυγαν και άρχισαν να τρέχουν επί της «Δαρειώτου».

Αμέσως ενημερώθηκε ο Εμπορικός σύλλογος της Τρίπολης, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε άμεσα με μηνύματα όλα τα μέλη του, για το συμβάν.

Επίσης διέπραξαν και ληστεία σε μαγαζί της οδού Τάσου Σεχιώτη, από το οποίο αφαίρεσαν προϊόν χωρίς να γνωρίζουμε ακόμα αν πήραν και κάτι ακόμα. Ο καταστηματάρχης αυτή την ώρα έχει κλείσει το μαγαζί του και βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση.

Παράλληλα, υπάρχει επιχείρηση της ασφάλειας και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη δύο προσαγωγές, χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν τα πρόσωπα τα οποία προσήχθησαν στην αστυνομία, εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...