Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καταστηματάρχες της «Εθνομαρτύρων» … ξαναστόλισαν τον υπερχειλισμένο κάδο σκουπιδιών (εικόνες)!

Καταστηματάρχες της «Εθνομαρτύρων» … ξαναστόλισαν τον υπερχειλισμένο κάδο σκουπιδιών (εικόνες)!

{pgslideshow id=222|width=640|height=480|delay=3000|image=L}

''Και ενώ τελείωσαν τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα ο Δήμος και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σάς εύχονται καλή όρεξη!!! Αυτά είναι για τα κούλουμα της Καθαράς Δευτέρας'' γράφει επιγραφή που τοποθέτησαν καταστηματάρχες της οδού «Εθνομαρτύρων», στον υπερχειλισμένο κάδο που βρίσκεται εκεί.

Ιδιαίτερα αγανακτισμένοι φαίνεται ότι είναι οι καταστηματάρχες της οδού σχετικά με το θέμα των απορριμμάτων, αφού και τα Χριστούγεννα, μέσα από μια πιο χιουμοριστική σκοπιά, επέλεξαν να διαμαρτυρηθούν, στολίζοντας με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια τους κάδους.

Όπως αποκλειστικά δήλωσαν στο kalimera-arkadia.gr, διαμαρτύρονται όχι γιατί εν΄ μέρει δεν κατανοούν ότι μπορεί να υπάρχει πραγματικό πρόβλημα, αλλά γιατί βλέπουν ότι προωθούνται έργα βιτρίνας και όχι άμεσης προτεραιότητας για τους πολίτες, για την υγεία των παιδιών και όλων μας, έργα για μια νοικοκυρεμένη πόλη, είπαν χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσαν ότι 'καλές οι εκδηλώσεις και οι στολισμοί αλλά κύριε Δήμαρχε προέχουν άλλα... Τα κολονάκια σας μαράνανε που ταλαιπωρείται ο κόσμος κάθε μέρα, αλλά δεν φταίτε εσείς, εμείς όλοι φταίμε που σας εμπιστευτήκαμε''...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...