Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Ανά δύο μήνες θα πληρώνονται οι εργαζόμενοι κοινωφελούς εργασίας του ΙΝΕ ΓΣΕΕ»

«Ανά δύο μήνες θα πληρώνονται οι εργαζόμενοι κοινωφελούς εργασίας του ΙΝΕ ΓΣΕΕ»

Με αφορμή το τελευταίο δημοσίευμα του kalimera-arkadia.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) αλλά και τα παράπονα των εργαζομένων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ, ο περιφερειακός προϊστάμενος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ Αθανάσιος Παπαδολιάς θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικώς μαζί μας για να καθησυχάσει τους εργαζόμενους και να ενημερώσει για την καθυστέρηση της πληρωμής τους.

Ο κ. Παπαδολιάς αρκετές φορές έχει τονίσει ότι το θέμα είναι κεντρικό. Το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ στέλνει εγκαίρως ό,τι χρειάζεται για να γίνει η πληρωμή των εργαζομένων αλλά από κει και πέρα ο όγκος που χρίζει διαχείριση για να γίνει η πληρωμή δεν είναι ανάλογος του αριθμού του προσωπικού.
Σήμερα λοιπόν πρόσθεσε ότι οι εργαζόμενοι των προγραμμάτων αυτών πληρώνονται σύμφωνα με τις δόσεις που εκταμιεύονται τα χρήματα από το ΕΣΠΑ και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη διαδικασία. Έχει εκταμιευθεί η πρώτη δόση (αφορούσε 2 μήνες) και έχουν πληρωθεί οι εργαζόμενοι και τώρα περιμένουμε την δεύτερη δόση (για τους επόμενους 2 μήνες) για να πληρωθούν ξανά. Η πληρωμή λοιπόν δεν γίνεται ανά μήνα αλλά θα γίνει 3 φορές συνολικά, ανάλογα δηλαδή με τις δόσεις.
Σχετικά με την σύγκριση που έγινε με το πρόγραμμα της 'Διάστασης' είπε ότι δεν πρέπει να υπολογίζουμε σύμφωνα με αυτό γιατί είναι δύο διαφορετικά προγράμματα τα οποία έχουν διαφορετικό χρονικό ορίζοντα.
Μια σημαντική πληροφορία για να γνωρίζουν οι εργαζόμενοι τι να περιμένουν και πότε...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...