Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νύχτα “Shock Price” ... για πρώτη φορά στην Τρίπολη! (vd)

Νύχτα “Shock Price” ... για πρώτη φορά στην Τρίπολη! (vd)

Η βραδιά αυτή θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου και όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Δημήτρης Παυλής - μαζί με όλους τους φορείς της πόλης - θα είναι μια βραδιά γεμάτη με εκπλήξεις για όλες τις ηλικίες.

Αξίζει να αναφέρουμε πως τα δρώμενα που θα λάβουν χώρα θα είναι σε κάθε γωνιά της πόλης, από την Πλατεία Άρεως-Πεζόδρομοι Κέντρου-Πλατεία Αγ, Βασιλείου μέχρι και την Πλατεία Βαλτετσίου.

Για όσους επισκέπτες θελήσουν να μείνουν στη Τρίπολη θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα τουριστικά καταλύματα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς βρέθηκαν στο Δημαρχείο Τρίπολης, την Τετάρτη, 16 Αυγούστου και έδωσαν ένα αισιόδοξο μήνυμα για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος, φιλοδοξώντας όπως τόνισαν να γίνει θεσμός.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Δήμος Τρίπολης μαζί με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, τον Εμποροβιομηχανικό Σύλλογο Τρίπολης, την Ομοσπονδία Επαγγελματικών & Βιοτεχνών Αρκαδίας, την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας και τον Τουριστικό Οργανισμό Πελοποννήσου, οργανώνουν μια νύχτα γιορτής απλωμένη σε κάθε γωνιά της πόλης μας!

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 30 Αυγούστου, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι αργά, για μια νύχτα Shock Price!!!!

Για την ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία διοργάνωσης της δικής μας εμπορικής βραδιάς, ο Δήμος Τρίπολης και όλοι οι διοργανωτές, απευθύνουν κάλεσμα σε φορείς, επιχειρηματίες, συλλόγους της πόλης κτλ, που επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά στον εμπλουτισμό της γιορτινής ατμόσφαιρας, να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα : 2713 600400–402-407 (ώρες 9.00 – 15.00) ή με email :Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι και Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...